ariel pisze:genowefa pisze: Może więc powiem, że to kot, którego TŻ znalazł?
Powiedz, że przywiózł z wojaży po świecie.
sierściopląs pospolity antarktydzki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Ziutek zostaje u nas. Tytułowe Łobuziki to oczywiście Siupek i Ziutek![]()
Nierozłączni kumple od lipca 2008.
Nie wiem tylko co w Święta z Ziutkiem zrobię. Moja rodzinka wpada z wizytą. Chciałam go dać do klatki na górze i powiedzieć rodzince, że to kotka po sterylce, ale TŻ się na to nie zgadzaMoże więc powiem, że to kot, którego TŻ znalazł?
Maryla pisze:normalnie aż się boje napisac ze musisz wpasc podpisac umowę adopcyjna![]()
![]()
genowefa pisze:Maryla pisze:normalnie aż się boje napisac ze musisz wpasc podpisac umowę adopcyjna![]()
![]()
Umowę to trzeba było mi dać wraz z kotemTeraz to już po ptakach
Agalenora pisze:Nie podpisuj, a co! najwyżej Maryla zabierze Ci Ziutka![]()
![]()
genowefa pisze:Agalenora pisze:Nie podpisuj, a co! najwyżej Maryla zabierze Ci Ziutka![]()
![]()
Maryli i wydry nie wpuszczam![]()
Mysza pisze:no wiesz... tak szybko się złamać i zostawić tymczasa?![]()
marzęgenowefa pisze:Mysza pisze:no wiesz... tak szybko się złamać i zostawić tymczasa?![]()
No rzeczywiście szybciorem się złamałam![]()
Ja go nie chcę. W ogóle nikt go nie chceMaryla podrzuciła mi w lipcu zeszłego roku jakiś czarci pomiot
![]()
A Ty nie marzysz czasem o czarnym kotku? Może ci go dam i będziemy kwita
Mysza pisze:marzęgenowefa pisze:A Ty nie marzysz czasem o czarnym kotku? Może ci go dam i będziemy kwita
ale nie, dziękuję
bo to nie TEN domgenowefa pisze:Mysza pisze:marzęgenowefa pisze:A Ty nie marzysz czasem o czarnym kotku? Może ci go dam i będziemy kwita
ale nie, dziękuję
No właśnie nikt go nie chce, o!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 45 gości