Bomba!!!
Więcej napiszę wieczorem, spieszę się.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Czy w tym wątku można składać zażalenia na czarną kocią zarazę?
Oczywiście, że można. Na tę najmłodszą i najnowszą w podpisie?
Wielbłądzio pisze:Gratuluję tego już oficjalnego powiększenia rodziny![]()
![]()
Femka pisze:czemu się wstydzisz dokocenia?![]()
kalair pisze:Ja też miałam mieć czarnego i rudego. I co mam?![]()
genowefa pisze:kalair pisze:Ja też miałam mieć czarnego i rudego. I co mam?![]()
Jakieś paskudne szylkretki
genowefa pisze:Femka pisze:czemu się wstydzisz dokocenia?![]()
Bo to miał być tymczas. Siedzi u mnie od lipca zeszłego roku i nikt go nie chciałTzn. raz prawie pojechał, ale Państwo się w ostatniej chwili wycofali. Jedna Pani, której zaproponowałam Ziutka, bo kot, po którego dzwoniła znalazł już dom, stwierdziła, że Ziutka nie chce, bo Ziutkowi łobuzem z oczu patrzy
![]()
Ponieważ Ziutak przybył do mnie jako kociak, nie zna innego domu, myśli, że tutaj mieszka i doskonale skumplował się z Siupsiupkiem stwierdziłam, że nie mam już siły szukać mu domu. Tym bardziej, że z tym łobuzem to święta prawda![]()
To jest wątek Ziutka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77580
Widzę, że Wielbładzio jako jedyna umie czytać między podpisamiReszta cioć, które znają mnie i moje koty jeszcze nie zajarzyła dokocenia.
A miałam mieć norweskiego leśnego tygrysio pręgowanego
Anuk pisze:Mylisz się! Zauważyłam! I chciałam poczytać, ale po kliknięciu na banerek w podpisie nie otwiera się żaden watek!
kalair pisze:genowefa pisze:kalair pisze:Ja też miałam mieć czarnego i rudego. I co mam?![]()
Jakieś paskudne szylkretki
No właśnie..Paskudy jakieś nijakie..![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Silverblue i 12 gości