Przy okazji do góry po domek!!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Wielka szkoda z tym Metrem
Agness78 pisze:Kruszyna pisze:Wielka szkoda z tym Metrem
Jednak w Metrze ogłoszenia się ukazują, więc warto próbować![]()
Ciekawe ile kosztują płatne ogłoszenia i czy taka możliwość istnieje....
dzonss pisze:Do Gazety wyb. napiszę jutro w sprawie Fileta, a po jakims dniu- dwóch napiszę też o Długim. Dostałam dokładne instrukcje od Agnes. Mam nadzieje, że ogłoszenia się ukażą.
Macie pomysł na treść krótkiego ogłoszenia? Bo jeśli tam mozna dać dwa zdania to może nie pisać o nosicielstwie FIV? Nie ma miejsca, żeby wyjasnic co to jest więc chyba nie ma sensu? Jak myslicie?
Agness78 pisze:dzonss pisze:Do Gazety wyb. napiszę jutro w sprawie Fileta, a po jakims dniu- dwóch napiszę też o Długim. Dostałam dokładne instrukcje od Agnes. Mam nadzieje, że ogłoszenia się ukażą.
Macie pomysł na treść krótkiego ogłoszenia? Bo jeśli tam mozna dać dwa zdania to może nie pisać o nosicielstwie FIV? Nie ma miejsca, żeby wyjasnic co to jest więc chyba nie ma sensu? Jak myslicie?
Ja bym nie pisała. Ktoś kto nie wie czym jest FIV może z góry się uprzedzićAle w takiej sytuacji trzeba koniecznie napisać że kotek szuka domu bez innych kotów. Jest wiele ludzi którzy chcą tylko jednego kotka w domu.
Kicia_ pisze:Właściwie Filet, a juz na pewno Długouchy są zdrowe. Nosicielstwo nie przesądza o zachorowaniu.
Też nie pisałabym o FiV w ogłoszeniach, bo większość ludzi i tak nie ma pojęcia o co chodzi. Komunikat, że kotek nie może mieszkać z innymi kotami jest bardziej czytelny.
A ogłoszenia Agness czynią cuda, więc czerpałabym z jej doświadczenia pełnymi garściami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości