dzieki za zyczonka i tez pozdrawiam wiosennie

Moderator: Estraven

moś pisze:Cześć dziewczeta, ale lato tej wiosny, glowa mnie az rozbolala od nadmiaru slonca, chyba organizm nieprzyzwyczajony do ciepelka.
Jaki ladny kubeczek z wkładka mnie wita, no no
a pierwowzor kubeczka dzisiaj szalał na trawce, ledwo zrobilam kawe juz stał pod drzwiami i poganiał![]()
sie tak zmeczylem..
Nelly pisze:Buduś na słoneczku był, a kotecki?Dlaczemu nie?

moś pisze:Nelly pisze:Buduś na słoneczku był, a kotecki?Dlaczemu nie?
bo nie, musialabym na trzech smyczach je trzymac i wedrowac za nimi w trzech roznych kierunkach![]()
trawko- przekopiesz mi ogrodek?
Georg-inia pisze:aż nie wierzę, że w piątkowy wieczór nie dobiłyście do setki![]()
![]()
Śliczne te foty robisz, Moś, i jak dużo... zazdraszczam![]()
ja się przymierzam i przymierzam i ciągle albo czasu albo światła albo chęci albo czegoś jeszcze brakujetym sposobem miałam dziś zrobić nowe foty naszemu tymczasikowi, żeby wymienić w ogłoszeniach. Ale Tymka poszła do domu właśnie, więc już nie muszę
trawa11 pisze:moś pisze:Nelly pisze:Buduś na słoneczku był, a kotecki?Dlaczemu nie?
bo nie, musialabym na trzech smyczach je trzymac i wedrowac za nimi w trzech roznych kierunkach![]()
no przecie,że przekopię
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Nelly pisze:Buduś na słoneczku był, a kotecki?Dlaczemu nie?
no przecie,że przekopię
Hurrra!..tylko musisz sie pospieszyc bo juz tata sie za to zaczyna zabierac
moś pisze:Nie ma sprawy, tylko nie wiem czy jak przyjedziesz to juz nie bedzie po fakcie. A zreszta nasz ogrod przedtem dogłebnie przekopaly psy mojej siostrysame dolki pod trawa

trawa11 pisze:moś pisze:Nie ma sprawy, tylko nie wiem czy jak przyjedziesz to juz nie bedzie po fakcie. A zreszta nasz ogrod przedtem dogłebnie przekopaly psy mojej siostrysame dolki pod trawa
dołki pod trawa![]()
a moze to krety były![]()
![]()
![]()
Jak ja przekopię to będa dołki nad trawą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości