kropkaXL pisze:Aniu-to dla nikogo nie jest proste!,ale może uda nam sie spotkac latem w Łodzi?????-taki zlot promienisty zrobimy?
Nooo.....!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Aniu-to dla nikogo nie jest proste!,ale może uda nam sie spotkac latem w Łodzi?????-taki zlot promienisty zrobimy?
milenap pisze:
Kasiu, Aniu, Sylwia, ja też mam nadzieje, ze uda nam się spotkać! Bardzo bym chciała![]()
milenap pisze: Zawsze jem koło Meli, a że ona szczypior jest i Duza chce, zeby dużo jadła, to jak próbuje jej wyżerać i odsuwam ją od miski, to mi zaraz Duża jedzonka dodaje![]()
Musisz się wziąć na sposób Estian!![]()
Glut
Nelly pisze:milenap pisze: Zawsze jem koło Meli, a że ona szczypior jest i Duza chce, zeby dużo jadła, to jak próbuje jej wyżerać i odsuwam ją od miski, to mi zaraz Duża jedzonka dodaje![]()
Musisz się wziąć na sposób Estian!![]()
Glut
Ja mam pewnien sposób, na mokre. Niekiedy stosuję, jak mocno głodny jeszcze jestem. Jak ja już zjadłem, a Maurycy jeszcze je, bo wiesz on dłuuuuugo je to normalnie łapę wyciągam i przysuwam jego miskę pod swój dziubek, a Maurycy patrzy zdziwiony, że mu żarełko uciekło![]()
Duża nawet się nie gniewa za to, bo mówi, że ją wtedy śmiechem wykańczamI daje Maurycemu nowe mokre
![]()
Estian
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 49 gości