DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 03, 2009 11:03 Re: Tanie Dranie Reaktywacja - wyczekiwana Part Two :)

charm pisze: Obrazek

Łapki faktycznie super, ale te białe wąsiki na białym tle... Miodzio, do zjedzenia :1luvu:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt kwi 03, 2009 11:12

Och, ileż radości z ponownego przedstawienie całego szacownego Grona!
:lol:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt kwi 03, 2009 11:35 Re: Tanie Dranie Reaktywacja - wyczekiwana Part Two :)

Jaka piękna ta Twoja pingwino-krowa Agnieszko :love: :love: :love:
I wiem wiem, że dla każdej Mamusi jej dzieci są najpiękniejsze na świecie... Na przykład taki Żabot :1luvu: Moja Cudowna Spasiona Ropucha, nie ma drugiej piękniejszej w całej III (IV :oops: :twisted: ?) RP!!!

Lemoniada pisze:

Łapki faktycznie super, ale te białe wąsiki na białym tle... Miodzio, do zjedzenia :1luvu:

Hmm, to może jeszcze jedna ciekawa propozycja :twisted: ...?
Moja pingwisia dysponuje identycznymi białymi wąsami na czarnym :wink: tle, ma też równie urokliwe białe rzęsy... Poza tym gwarantuję, że własnoręczne schwytanie tejże pingwisi zapewni Ci dużą dawkę (jakże ważnego dla naszego zdrowia!!!) sportu :roll: :twisted: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt kwi 03, 2009 12:00 Re: Tanie Dranie Reaktywacja - wyczekiwana Part Two :)

Wielbłądzio pisze:Jaka piękna ta Twoja pingwino-krowa Agnieszko :love: :love: :love:
I wiem wiem, że dla każdej Mamusi jej dzieci są najpiękniejsze na świecie... Na przykład taki Żabot :1luvu: Moja Cudowna Spasiona Ropucha, nie ma drugiej piękniejszej w całej III (IV :oops: :twisted: ?) RP!!!

Lemoniada pisze:

Hmm, to może jeszcze jedna ciekawa propozycja :twisted: ...?
Moja pingwisia dysponuje identycznymi białymi wąsami na czarnym :wink: tle, ma też równie urokliwe białe rzęsy... Poza tym gwarantuję, że własnoręczne schwytanie tejże pingwisi zapewni Ci dużą dawkę (jakże ważnego dla naszego zdrowia!!!) sportu :roll: :twisted: ...

Zapewniam, ze Natalia (w przeciwieństwie do chłopaków - miziastych, namolnych, kochanych mruczków) jest bardzo charakterna ;-)
To jędza, która gryzie, warczy, syczy, szczeka, je jak ma ochotę, i na co ma ochotę (czyli dość ograniczone menu..), wzięta na ręce gdy nie ma na to ochoty (np w celu zdjęcia z blatu robiąc coś do jedzenia, itp) wrzeszczy wniebogłosy, postawiona na ziemi często obraża się i "oddaje" (uzbrojoną łapką rzecz jasna), choć to już jej przechodzi, ulubioną zabawią jest drapanie i gryzienie po palcach, itp, o ile wygrywa - jak zaczyna przegrywać to zaczyna się drzeć, warczeć, albo ucieka... ;-)
Zaczepia chłopaków, a jak zaczyna przegrywać (one mimo iż jeszcze dzieciaki, są znacznie większe.. mają niewiele ponad 8m-cy i ~4.5-5kg i "naciągają się" do ok 95cm...) to wrzeszczy... ucieka, po czym znowu ich zaczepia :twisted:
Jakikolwiek zabieg (czyszczenie uszy, obcinanie pazurków, odrobaczanie, itp) wykonalny w minimum dwie osoby (pierwsze obcinanie w 3 osoby - konieczne, żeby mi kociaków nie uszkodziła, bo po przybyciu zachowywała się podobnie do Bolusi, tylko nie ograniczała się do warczenia i wymachiwania łapkami...), słychać zwykle kilka pięter niżej...
Słodką miziastą kotką jest tylko gdy ona ma na to ochotę, np w nocy, nad ranem, krótko po powrocie do domu, gdy chce coś osiągnąć, np coś, co właśnie jemy, albo zabawkę, która jest w niedostępnym miejscu, itp (no, i oczywiście gdy była na przystanku, weszła mi na kolana, tuliła się, barankowała, udawała aniołka, i przekonywała mnie, że jest słodką bezbronną koteczką, która nie poradzi sobie na ulicy i potrzebuje domku... a ja się na to dałam nabrać... 8O )
Taki trochę Tadzikowaty charakterek ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt kwi 03, 2009 15:36

O i ja się melduję
Cichypodczytywacz

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Pt kwi 03, 2009 15:42

Ja też się melduję jako cichy podczytywacz :D
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt kwi 03, 2009 19:24

Kasia, Ty całą noc nie spałaś? 8) :strach:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt kwi 03, 2009 19:30

Post pierwszy - przepiękny!!!!!!!!! Ja będę postulować o napisanie historii Drani w wydaniu książkowym (Czitka już napisała :twisted: ).
I zakochana jestem w burani marmurkowej - jest urocza, słodka i kochana.

Edit: to ja już nie wiem? Licho to dziewczynka czy chłopiec? 8) :P
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt kwi 03, 2009 19:40

Marcelibu pisze:Post pierwszy - przepiękny!!!!!!!!! Ja będę postulować o napisanie historii Drani w wydaniu książkowym (Czitka już napisała :twisted: ).

Transseksualista z narządami płciowymi kobiety :roll: :twisted:

Jak jesteś w nim/niej zakochana, to może chcesz go/ją na własność :twisted: ?!!!

PS. Nie, trochę spałam: jakoś po siódmej przysnęłam na dwie czy trzy godzinki :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 03, 2009 19:43

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Post pierwszy - przepiękny!!!!!!!!! Ja będę postulować o napisanie historii Drani w wydaniu książkowym (Czitka już napisała :twisted: ).

Transseksualista z narządami płciowymi kobiety :roll: :twisted:

Jak jesteś w nim/niej zakochana, to może chcesz go/ją na własność :twisted: ?!!!

PS. Nie, trochę spałam: jakoś po siódmej przysnęłam na dwie czy trzy godzinki :wink:

No to dobrze myślałam, że baba :twisted: ! Jest taka kochana, przytulaśna.

Marcelibu

Post » Pt kwi 03, 2009 19:59

Taaa, bardzo kochana i przytulasta, nie przeczę...
Ale znaczy teren jak niewykastrowany kocur :twisted: :crying:

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 03, 2009 20:28

Brypóźnowieczorne.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 03, 2009 20:31

Bry jeszcze z zajęć 8)

A dziś w nocy prawdopodobnie w ogóle nie położę się spać :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 03, 2009 20:55

Położysz.Musisz. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 03, 2009 20:56

Wielbłądzio pisze:Bry jeszcze z zajęć 8)

A dziś w nocy prawdopodobnie w ogóle nie położę się spać :twisted:

wow podkreślić wężykiem? :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]