Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Milionerzy irytuja mnie pierwszymi pytaniami tak debilnie prostymi że aż boli. Ale na tym polega show żeby ludzie odpadali też i na początku - tak dobiera sie graczy. Natomiast Jeden z Dziesięciu jest juz bardziej ambitny, zwłaszcza końcowe rozgrywki. I to lubię!
Dziewczyny, spadam. Będę jutro rano, ale dośc wcześnie - umówiłam się z TŻ na poranną kawke na skype, potem dopiero jak wrócę z Krakowa. Trzymajcie kciuki coby jakoś poszło - przed Wielkanocą to jeszcze nie sezon, a ja dawno nie jeździłam... Budżet kwiczy.
Dorota pisze:Bardzo lubie to imie
MaryLux pisze:Dorota pisze:Bardzo lubie to imie
Mnie też podoba się imię Maria, byle nie Marysia, bo to jakieś takie... błeeeeeeeeeeeee... sierotkowomarysiowe
bazylica pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:Bardzo lubie to imie
Mnie też podoba się imię Maria, byle nie Marysia, bo to jakieś takie... błeeeeeeeeeeeee... sierotkowomarysiowe
mam nadzieję że żadna Maria się nie obrazi ale tak jakoś nie za bardzo lubię te imiona takie jak Tomasz, Władziu itp nie mówię że te bardzo nowoczesne są ok, bo jak mozna się nazywać Iwo?
w ogóle imiona to taka trudna sprawa ja dając moim dezieciom na imę zawsze starałam sie ich wyobrazić jako nastolatka i jako 50 profesora, a i tak żałuje że dałam mamie namówić się na imię Jakub bo teraz Kubusiów jak Burków, wszędzie pełno![]()
mimo powszechności nie żałuję dania córce na imię Wiktoria bo na drugie ma Natalia co oznacza: Zwycięstwo w dniu narodzin
Tosza pisze:Moja córka ma na imię Jagoda(nie Jadwiga). I już nawet nie jest na mnie zła, bo imię nie często spotykane, a ona ma teraz azymut na niepowszedniość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości