Marcelibu pisze:Bonczuś, to tak ledwo co się na tym parapecie mieści, mówiąc szczerze...
z winy stolarza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Bonczuś, to tak ledwo co się na tym parapecie mieści, mówiąc szczerze...
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Bonczuś, to tak ledwo co się na tym parapecie mieści, mówiąc szczerze...
z winy stolarza![]()
Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Bonczuś, to tak ledwo co się na tym parapecie mieści, mówiąc szczerze...
z winy stolarza![]()
Jasssne. Nie przewidział, że kot może mieć aż tyle "w pasie"...
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Bonczuś, to tak ledwo co się na tym parapecie mieści, mówiąc szczerze...
z winy stolarza![]()
Jasssne. Nie przewidział, że kot może mieć aż tyle "w pasie"...
ba! zapomniał zmierzyć w talii Bonczusia
Marcelibu pisze:Trzeba było najpierw koty pomierzyć w talii, policzyć średnią, dołożyć 10 cm, podzielić wynik na pół (chyba, że kot leży na boku, to za bardzo mu się tłuszcz przelewa na jedną stronę, to wtedy dodać jeszcze 15 cm) i dopiero parapety w domu robić!
Wima pisze:Marcelibu pisze:Trzeba było najpierw koty pomierzyć w talii, policzyć średnią, dołożyć 10 cm, podzielić wynik na pół (chyba, że kot leży na boku, to za bardzo mu się tłuszcz przelewa na jedną stronę, to wtedy dodać jeszcze 15 cm) i dopiero parapety w domu robić!
Ten algorytm trzeba przedstawić wszystkim zakoconym budującym/remontującym dom/mieszkanie![]()
![]()
Fredziolina pisze:Odchudzamy się![]()
Wieczorem zabrałam michy, wygoniłam tałatajstwo spać![]()
O 4 rano dwa młode dupki chciały mnie zjeść![]()
Musiałam wstać, wystawić michy
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 128 gości