TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 02, 2009 18:58 Re: TYTEKwiecznygilarz,nasze smutaskowo i znów pseudo :( fot

dorcia44 pisze:POżno wróciłam ze szpitala ,warunki straszne ,urągające ludzkiej godności.. :cry:
leżał na mini polówce między windą, a salą ...i machiną do kawy :?

trafił na salę ..koszmar .
Zapomnieli o lekach
badania zrobili.
wymiotował krwią i dostał zje... od salowej że nie poleciał do kibla :cry:a nie miał siły się nawet unieść.

Dorciu, czy po tygodniu zmieniłaś ocenę? - będę chyba zmuszona mieć z nimi kontakt.
Aż strach się bać.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Czw kwi 02, 2009 19:41

dorobella kot się boi że znów go wyciepią :wink:

Motodrama zdania nie zmieniłam ,niestety :?

magdaradek to naprawdę zadziwiające ,taki sklep to wzór :D

mam fotki małej Oliwi ale Gadzina już mnie goni :twisted:

jutro wrzucę.

dobrej nocki wszystkim.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 02, 2009 20:05

dorcia44 pisze:ja przyjadę ,jak ten dół zakopiesz co na mnie wydziobałaś :evil: :wink:
no i jak mnie wpuścisz :wink:
i nie poszczujesz tymi bez mózgów :twisted:

Może Ci się tu nie spodobać, tu są ładne tłuste wyczesane psy, a wolisz przecież tam gdzie osmarkane i ofajdane przeganiane wężem od pralki (wąż już mam, nad resztą mogę popracować :twisted: )
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Czw kwi 02, 2009 21:47

Wiecie do niedawna wydawało mi się, że to starsi ludzie tak mniej wiedzą o zwierzakach i zwykle stereotypy. Byłam w szkole, siedzimy w kilkanaście osób na jadalni, wlatuje jakiś bida pies. Kilka dziewczyn zerwało się od stolików jakby to jakiś kawał zwierza wparował. Skoczyło mi ciśnienie, ale ok ktoś mi mówi, że niektórzy sie autentycznie boją. No nie pomyślałam. Wyjęłam kanapke nakarmiłam psa i poszedł.
Nawiązała się dyskusja o zwierzakach, usłyszałam od jakiejś 20tki, że fuuujj jak można mieć koty w domu one tak śmierdzą. 8O :evil: :?
Brak słów, powiedziałam tylko, że koty są czyściejsze niż niektórzy ludzie i mimo, ze mam 3 nie uważam, ze mi śmierdzi w domu.
Zapraszam do sprawdzenia, temat się urwał.
A taki sklep o jakim piszecie to taka rzadkość ale jaka wspaniała.
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Czw kwi 02, 2009 21:55

no to pare fotek krzykacza okropnego :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zarzaneri

Od: Pon lip 14, 2008 10:24

Post » Pt kwi 03, 2009 6:53

piękna dziewczynka i jakie ma fajne futerko :love:

chyba troszkę urosła ,patrząc po wysokości łapek ,ale niewiele :wink:

Alinko jak Bartek chodził do podstawówki to też zawsze u nas było dużo kotulców ,zwłaszcza tymczasowych ,nigdy żadna dziewczynka nie przyszła zobaczyc bo chłopcy to i owszem ,a dziewczynki mówiły bo koty śmierdzą ..to sie wynosi z domu,albo sama nie wiem co :?
jak ja byłam w ich wieku no niech by ktos miał w domu coś żywego juz miał przyrypane bo ja bym tam BYWAŁA pod każdym pretekstem. :lol:

Pyza siusiu zrobiła dopiero o 6 na dworku ,chyba idzie ku lepszemu.

wczoraj miałam mieć wizytę z Czarką u weta,ale ją przełożyłam na następny tydzień,musiałam.

w kupie razniej

Obrazek

pies na okienny

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Oliwka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cycuś wiecznygilarz

Obrazek

a to żeby nie było że jestem gołosłowna :twisted:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 03, 2009 7:56

Psinki bossskie, widzę, że już zapominają o tragicznych przeżyciach. A te takie frędzelki futerka na stópkach dobrze jest przyciąć, tak by trochę było widać pazurki - ja mojej suńce przycinam, mniej się łapy brudzą.

Dorotko - wnusia Ci rośnie jak na drożdżach, prześliczna jest!
A Tytuś bidulek posmarkany - ale chyba specjalnie się nie przejmuje? :lol:

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Pt kwi 03, 2009 8:02

Ojej ale wnusia rośnie cudna jest, mam nadzieję, że może w przyszlym roku i ja takie cudeńko drugie będę miała. :)
I chyba bodziaczek Natusia, jak miło.
Pieski też cudne.
Mój Natek wczoraj w sklepie wkładał do wózka karmy dla psów i z uporem powtarzał, że MY MAMY PIESIA. Ech
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pt kwi 03, 2009 8:38

ta Pyzusia jes słodziak....taka Wasza codziennie bardziej...... :D i wygląda jak Gremlins
A naszej Bercie juz miesiąc tłumaczę,ze koty nie do jedzenia są-i nic nie kapuje...ciągle by chciała zeżreć......czy pies sie kiedys nauczy?????? :roll: :?
Serniczek

Post » Pt kwi 03, 2009 9:43

zarzaneri pisze:Obrazek

mały miś :wink: :)

Mój ukochany piesek z dzieciństwa też był kundelkiem; cieszyłam się nim tylko 2 lata :cry: ale nigdy go nie zapomnę...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt kwi 03, 2009 9:52

Pyza jest nasza,bez dwóch zdań ,jak ktos chce ją pogłaskac to uchyla główke ,tak robiła Nadia ['] mimo że była wielkim pieszczochem :wink:

Rybka jest cudna bo ....moja :D
wczoraj usłyszałam od sheriny że jeszcze nic z Zuzi nie widziała ,poprzednio od mamuśki :lol: a prosze Alinka już zobaczyła ...a że Oliwka nosi kombinezonik Zuzi to nie widzi ślepota :twisted: :wink:
ciuszków dużo ,bardzo dużo jeszcze z po za forum ,ostatnio jak Bartek wychodził znów z tobołkiem to płakał że teraz to już teściowa na pewno go zabije :smokin: :spin2:

wózki też już są dwa z tym że lepszy od mamuśki bo ze spacerówką no i dla tego że od ..mamuśki 8)

w domu korzystają z gondoli wózka bo łóżeczko trzeba zmniejszyć bo za duże łóżko kupili i o 5 cm,. łóżeczko jest za d€że :twisted: :evil:

włoski Yoko przy łapuniach ma przycięte a Pyza jeszcze nie,niestety w obróbce to ona jest okroooopna ,czesze ją trzymając na dłoni w powietrzu :wink:
krople wpuścic to katorga uszy wyczyścić tyż...a zęby obejrzeć to cud... :twisted:

a z drugiej strony sama miłość.

w nocy umarł pan z rakiem płuc :cry:

dziś tż. do domu.

Serniczku ,Norys['] był u nas 9 lat ,nigdy nie zaakceptował kotów ani innych psów :cry:
mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej.

umyłam okno i padłam ,brak powietrza :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 03, 2009 10:10

Dorcia :oops: ;)
A że nie widzę ubranek... cóż... było ich tak dużo ... ;)
A kombinezoniku nadal nie widzę.. 8O
mamuśka

Post » Pt kwi 03, 2009 10:20

dorcia44 pisze:

Serniczku ,Norys['] był u nas 9 lat ,nigdy nie zaakceptował kotów ani innych psów :cry:
mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej.

:evil:

wielkie dzięki...mozna powiedzieć ,ze w kwestii pocieszania jesteś the best 8) :lol: ...... no martwie się...bo Berta jest bardzo dobra kochana psina- bez szans na inny dom.....musi zostac u nas.Nie pozwolimy jej wylądować w schronie-ma 1400 m ogrodu do biegania.....tylko kwestia kocia.... :?
Serniczek

Post » Pt kwi 03, 2009 10:34

mamuśka bo ślepota to nie ty tylko sherina :twisted: ona tez ma Zuzie :lol:

Serniczku co ci będę ściemniać ,my zNorkiem mieliśmy że tak określę krzyż pański ,zjadał wszystko w locie .
Kociak przynoszony dwa miesiące ,myśleliśmy że już ok. leżał ,nie zwracał uwagi a ten frędzel tylko czekał na okazje ,rzucił sie ale mama zakryła kociaka dłońmi.
ale nie znaczy to że twoja sunia też będzie takim imbecylem .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 03, 2009 10:50

Ale ta Pyza śmieszna jest :D :D :D Straszna malizna.
Yoko i Amanda są malutkie ,ale Pyza to kruszynka.
W poniedziałek jadę z panną Lilianną do dentysty na Bemowo to może wpadłabym malizne zobaczyć. Nie z gołą ręka oczywiście bym wpadła :spin2: Na 15.30 jadę.

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

[poprzednia][następna]