jajowy-wielkanocny bazarek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:To miało być pw, ale niech tak zostanie, przepraszam za zaśmiecanie wątku, już od rana jestem w biegu i wszystko mi się myli
Mysia pisze:Dopiero teraz przeczytałam, przepraszam. Nie mam dt, ale przeleję pieniądze na karmę, leczenie,czy co będzie potrzebne dla kotów, które trafiły do poznańskiego schronu. Napiszcie mi, proszę, na czyje konto (tzn. ze względów formalnych musi to być organizacja) zrobić przelew? A może stosunki z poznańskim schronem są obecnie na tyle poprawne, że można ze spokojnym sumieniem wpłacić coś dla tych kotów na jego konto?
jerzykowka pisze:Dziewczyny, sadze ze najlepszym rozwiazaniem bedzie wplacanie na specjalnie dla nas wyodrebnione konto FKP - owinno ruszyc 7.04.09.
....
Ania Z pisze:jerzykowka pisze:Dziewczyny, sadze ze najlepszym rozwiazaniem bedzie wplacanie na specjalnie dla nas wyodrebnione konto FKP - owinno ruszyc 7.04.09.
....
Asiu nie zrozumiałyśmuy się
FKP nie będzie miało dla tej akcji zupełnie nowego konta (bo to są dodatkowe koszty, szkoda pieniędzy)
uruchomimy tylko akcję (tak jak FA) "koty z Wilczaka" ale będzie to możliwe od 7 kwietnia
rozliczenia będziemy oczywiście przedstawiać
już tak robiliśmy w czasie akcji dla Elmo od puss
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Marmotka, puszatek i 205 gości