Drożdż

Basia

Czy to Black Sabbath?

Wika

Nowa koteczka - faktycznie półdzika, nawet nie próbowałam dotykać... biedka taka...

Filipek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Vitka pisze:Ale czad!Znów mamy dziwnie pusto w kociarni. I tak ma zostać!!!
![]()
(...)
Vitka pisze:Aż 9 w DT! wow!No to nie wiedziałam... wiesz kordoniu, mam pewien pomysł. Bo nie wiadomo czasem co jest na DT... może by tak wydrukować zdjęcia kotów tymczasowych i jak ludzie przyjdą, żeby mogli popatrzeć i zakochać się, bo nie wszyscy odsyłani np. do Ciebie potem się zgłaszają... (Nie wiem czy rozumiesz, bo wyszło masło maślane...
)
Vitka pisze:Aż 9 w DT! wow!No to nie wiedziałam... wiesz kordoniu, mam pewien pomysł. Bo nie wiadomo czasem co jest na DT... może by tak wydrukować zdjęcia kotów tymczasowych i jak ludzie przyjdą, żeby mogli popatrzeć i zakochać się, bo nie wszyscy odsyłani np. do Ciebie potem się zgłaszają... (Nie wiem czy rozumiesz, bo wyszło masło maślane...
)
Vitka pisze:Basia jedzie do domku!![]()
Wspaniale, że udało się złapać wszystkie!Teraz znajdź inne miejsce
kordonia pisze:Vitka pisze:Basia jedzie do domku!![]()
Juz na razie nie mam sił
Znów mnie koty zmęczyły i wyczerpały
deathgs pisze:kordonia pisze:Vitka pisze:Basia jedzie do domku!![]()
Juz na razie nie mam sił
Znów mnie koty zmęczyły i wyczerpały
? ciebie zmęczyły...?
A u nas w kocim duecie Promyk / Chimcia coraz lepiej. Mała ma przycięte pazurki, więc ewentualn gonitwy nie kończą się niczym szczególnym. Zaczynają spać na łóżku jeszcze jeden na jednym końcu drugi na drugim
Chimcia nie wyraża absolutnie zainteresowania dworem w przeciwieństwie do Promyka, któr nadal rzebra by go wypuścić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości