Kochane Dziewczyny, dziekuje za odzew
Czekam wlasnie na Age, Marcie i Aoi, ktore dostarcza do mnie puszki dla "schroniskowcow". Jutro odbiore duzy rzut jedzonka od "Kociego Pazura". Czesc zawioze w sobote do przytuliska w Przyborowku. Nie dostarcze wszystkiego na raz, bede wozic sukcesywnie (oczywiscie nie dla tego, ze posadzam osoby w tych schronach o nieuczciwosc, ale dla tego, ze tak latwiej gospodarowac)
Kazda puszeczka, kazda zlotowka bedzie tu w watku przeze mnie rozliczona. Gosiu, dziekuje Ci za rozeslanie mojego nr konta, dopiero wpadlam do domu (jestes moim Dobrym Duszkiem;)) ).
Dziekuje za piekne bazarki, za pomoc w ich organizowaniu (piekne jajeczka wielkanocne:)), za wszystko
I nadal blagam o DT, gdziekolwiek w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezeli zdecyduje sie ktos z Poznania lub okolic, zobowiazuje sie dowozic kota do lecznicy podczas leczenia. Sama w tej chwili nie moge, bo mam bardzo chora tymczasie Anielke i wet mi nie pozwolil. Jak tylko Anielka dojdzie do siebie i ja zaszczepie, wezme jakies na DT- to niestety potrwa:((
Dziekuje za wszystkie deklaracje pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochane Fundacje, zadzwonie do Was jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro tez na pierwszej stronie wpisze kto jak juz pomogl, zeby wszystko odbywalo sie przejrzyście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje za zaufanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybaczcie chaos moich postow, zwracajcie mi prosze uwage, gdy cos pomine, o czyms zapomne!!!!