Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Nawet po skierowanie do lekarza rodzinnego nie zdążyłam jeszcze iść
Wielbłądzio pisze:No tak, faktycznie, pierwszy lepszy byle wężyk to nie dla mnie, ja mam ambicje i wymagania![]()
Z tym, że ten tytułowy wężyk nie mnie miał pasować, tylko mojej umywalce w łazience- i pasuje!!! Więc niby po co miałabym się włóczyć po nocy w poszukiwaniu jeszcze jakichś innych wężyków
?
Jeśli miałyście jakieś skojarzenia okołoerotyczne - oznacza to wyłącznie fakt, iż jesteście mocno zboczone![]()
kalair pisze:Ja się do niczego nie przyznaję, bo to nie mój wężyk! :lol:
alus1 pisze:kalair pisze:Ja się do niczego nie przyznaję, bo to nie mój wężyk! :lol:
i całe szczęście![]()
![]()
kalair pisze:alus1 pisze:kalair pisze:Ja się do niczego nie przyznaję, bo to nie mój wężyk! :lol:
i całe szczęście![]()
![]()
A niby czego szczęście? Może mój byłby lepszy!?![]()
![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Nawet po skierowanie do lekarza rodzinnego nie zdążyłam jeszcze iść
Ja rozumiem, że to straaaaszny wysiłek, ale może jednak?
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:No tak, faktycznie, pierwszy lepszy byle wężyk to nie dla mnie, ja mam ambicje i wymagania![]()
Z tym, że ten tytułowy wężyk nie mnie miał pasować, tylko mojej umywalce w łazience- i pasuje!!! Więc niby po co miałabym się włóczyć po nocy w poszukiwaniu jeszcze jakichś innych wężyków
?
Jeśli miałyście jakieś skojarzenia okołoerotyczne - oznacza to wyłącznie fakt, iż jesteście mocno zboczone![]()
ja się przyznaję bez bicia![]()
nie musisz łapać pierwszego lepszego, możesz w wężykach poprzebierać toć prawie każdy innybyle szybko bo wiosna za pasem a przydałoby się balkon osiatkować :mrgreen:
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:No tak, faktycznie, pierwszy lepszy byle wężyk to nie dla mnie, ja mam ambicje i wymagania![]()
?
nie musisz łapać pierwszego lepszego, możesz w wężykach poprzebierać toć prawie każdy innybyle szybko bo wiosna za pasem a przydałoby się balkon osiatkować :mrgreen:
za pomocą wężyka![]()
???
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:No tak, faktycznie, pierwszy lepszy byle wężyk to nie dla mnie, ja mam ambicje i wymagania![]()
?
za pomocą wężyka![]()
???
kalair pisze:Wielbłądku,nie chcem przeoczyć!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 131 gości