dalia pisze:A w Poznaniu ktoś może polecic osobę która wykonuje zabezpieczenia?
ja tez jestem zainteresowana Poznaniem.
Musze zabezpieczyc kilka okien, w rezultacie zrobimy to sami ale nie ukrywam ze wolalabym fachowca
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:A w Poznaniu ktoś może polecic osobę która wykonuje zabezpieczenia?
maciejowa pisze:Odkopuję dla mnie ważny teraz temat. Muszę zabezpieczyć swój balkon. Czy ktoś z Łodzi zna osobę, która mogłaby to zrobić? Ile kosztowało u Was takie zabezpieczenie? Boki balkonu i daszek są betonowe, także do osiatkowania pozostaje przód. Znalazłam człowieka, który się tym zajmuje, u niego cena wynosi 750 zł. Proszę o pomoc.
Magija pisze:maciejowa pisze:Odkopuję dla mnie ważny teraz temat. Muszę zabezpieczyć swój balkon. Czy ktoś z Łodzi zna osobę, która mogłaby to zrobić? Ile kosztowało u Was takie zabezpieczenie? Boki balkonu i daszek są betonowe, także do osiatkowania pozostaje przód. Znalazłam człowieka, który się tym zajmuje, u niego cena wynosi 750 zł. Proszę o pomoc.
napisz do naszej forumowej Georg-inia, jej mąż wykonuje takie zabezpieczenia
edit: znalazłam też takie coś http://lodz.gumtree.pl/c-Firmy-Us-ugi-i ... Z107248756
Etka pisze:dalia pisze:A w Poznaniu ktoś może polecic osobę która wykonuje zabezpieczenia?
ja tez jestem zainteresowana Poznaniem.
Musze zabezpieczyc kilka okien, w rezultacie zrobimy to sami ale nie ukrywam ze wolalabym fachowca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonybiz i 95 gości