Zander 4 letni "pers" czyżby DOM ;)) ??

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 31, 2009 23:18

Moje słonko jest kochane i dzielne, dzisiaj mnie pilnuje, żebym mu w razie konieczności udzieliła pierwszej pomocy....musiał się wystraszyć jak spanikowałam po południu , bo wołałam parę razy za nim się ukazał :twisted:

Musiał widzieć, że zdenerwowana jestem...bo się pilnuje teraz :lol: i jest cały czas na widoku :mrgreen:

Poczekamy tydzień i powtórzymy wyniki, już wiem, że nie jest tak jak być powinno :( Mam nadzieję, że nie jest źle i będzie lepiej :lol: Pacjent grzecznie współpracuje :lol:

Szukamy transportu:) Zander już wie i czeka.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Śro kwi 01, 2009 9:16

wyniki na pewno będą lepsze i Twój kiciak wróci szybko do zdrówka :)

a co u Zanderka? :) rozumiem ze variety jest na dobrej drodze do adopcji naszego Pięknisia? :)
Obrazek

arven

Od: Wto lut 24, 2009 14:28

Post » Śro kwi 01, 2009 10:39

Mamy wstępny transport slapcio po świętach jedzie w tamtym kierunku- kwestia ustalenia szczegółów dogrania terminów, drobne :wink: zakupy dla Zandercia :lol:

Zander zadowolony,chyba się nie może już doczekać.... które łoże będzie jego w nowym domku :ryk:

Dopiero powtórne wyniki pokażą na jakim jesteśmy etapie i ile to orientacyjnie potrwa.Ostatnio brał zastrzyki z powodu zapalenia uszu:( Chwała ci Panie za to, że Bazyl pięknie je tabletki... nawet no-spe :oops: nie wiedziałam, że niektórzy ją obtaczają :oops:

dorobella

Post » Śro kwi 01, 2009 20:25

dorobella pisze:[...] drobne :wink: zakupy dla Zandercia :lol: [...]

Taaa, to się dopiero okaże, jak drobne :twisted:

Zander zadowolony,chyba się nie może już doczekać.... które łoże będzie jego w nowym domku :ryk:

Hmmm, do wyboru jest moja i TŻ wersalka, i tapczan dziecka, z czego tylko tapczan jest jeszcze niezakocony. Ciekawe co na to dziecko :wink:

Trzymam kciukasy za Twojego kotucha - jest na prawdę bardzo, bardzo, bardzo dzielny. Wymiziaj go ode mnie i powiedz, że moje kotuchy wymruczały mu kocie zaklęcia, szybkiego powrotu do zdrowia. 8)

variety

Od: Czw gru 04, 2008 11:18

Post » Śro kwi 01, 2009 20:59

variety pisze:[
Trzymam kciukasy za Twojego kotucha - jest na prawdę bardzo, bardzo, bardzo dzielny. Wymiziaj go ode mnie i powiedz, że moje kotuchy wymruczały mu kocie zaklęcia, szybkiego powrotu do zdrowia. 8)

Dzięki...problemy z nerkami, alergia i płucami wymagają kciuków :ok:
Mój kot mnie tak rozczula...jak przychodzi na moje "Tabletki!!!" i zjada czy gorzkie, czy kwaśne....
A Zander właśnie eksperymentuje co może być w środku szafy i jak można tam wejść 8) Zaklęcie z sezamem nie podziałało, to postanowił się zdrzemnąć :lol:

Chciałam zauważyć, ze reklamacji z kolorem nie przyjmujemy...a robi się hmmmm łososiowy 8O Nie wiem jaki będzie później :roll:

dorobella

Post » Śro kwi 01, 2009 21:26

dorobella pisze:Dzięki...problemy z nerkami, alergia i płucami wymagają kciuków

:conf: to tym bardziej :ok: :ok: :ok:

dorobella pisze:Mój kot mnie tak rozczula...jak przychodzi na moje "Tabletki!!!" i zjada czy gorzkie, czy kwaśne....

Taaa, a moje tak się rozbestwiły, że pierś z kurczaczka be..., serduszka jak cię mogę, a o Bezo Pecie mogę w ogóle zapomnieć :? Nawet smarowany na łapkę ląduje wszędzie dookoła tylko nie w pysiu, a sama łapka jest demonstarcyjnie obnaszana po całym domu (ze szczególnym uwzględnieniem miejsc, gdzie można by ją wytrzeć) z miną - patrz, co ONA nam ZROBIŁA! 8O Nawet nie chcę myśleć, co było gbyby...

dorobella pisze:A Zander właśnie eksperymentuje co może być w środku szafy i jak można tam wejść 8) Zaklęcie z sezamem nie podziałało, to postanowił się zdrzemnąć :lol:

Hm, moje dwa kotuchy dość szybko opanowały otwieranie szafy wnękowej i teraz mam zagwozdkę, co zrobić by ze środka wyciągać jednak ubrania, a nie kocie legowiska z baaaardzooo niezadowolonym kotem :roll:

dorobella pisze:Chciałam zauważyć, ze reklamacji z kolorem nie przyjmujemy...a robi się hmmmm łososiowy 8O Nie wiem jaki będzie później :roll:

Ale to będzie TEN SAM KOT??? :twisted: Lepiej się od razu przyznaj, że Zanderka zostawiasz sobie 8)

variety

Post » Śro kwi 01, 2009 21:29

dubelek :oops:

variety

Post » Śro kwi 01, 2009 21:44

To, że przytył zauważyli wszyscy, że robi się niedźwiedziowaty też- sierśc mu rośnie, miejscami odrasta...ja dopiero dzisiaj zauważyłam,że kolor też się zmienia :oops: Ktoś musi być winny :?: Nawet wiem co :lol: To witaminy :wink:

"Jak ja kocham witaminy:)"

Obrazek

"Nie rozumiem dlaczego opcja "sezamie" nie działa...."

Obrazek

"A co tam się dzieje?"

Obrazek

Na dobranoc "JESTEM SOBIE MAŁY MIŚ:)"

Obrazek

dorobella

Post » Śro kwi 01, 2009 21:56

no i znuwu dubelek :(
Ostatnio edytowano Śro kwi 01, 2009 21:57 przez variety, łącznie edytowano 1 raz

variety

Post » Śro kwi 01, 2009 21:56

Mój ci on! :mrgreen:

variety

Post » Śro kwi 01, 2009 22:52

"Mój ci jest! mój ci jest!" tak krzyczała Danuśka :wink:

dorobella

Post » Czw kwi 02, 2009 10:20

oooo.... :love:
Jaka z niego sliczna i puchata kulka :D minke ma taka jakby zla ale jest sliczny! :) i taki Footrzasty :D zakochalam sie jeszcze bardziej :1luvu: :1luvu:
Obrazek

arven

Post » Czw kwi 02, 2009 10:47

Te "płaskopyszczne" robią takie minki, jakby obrażone na cały świat, ale to pozory. :lol: Zander jest przepiękny - te bursztynowe oczyska, ten nosio różowy! Cudo. Trzymam wielkie kciuki za szczęśliwą adopcję!

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Czw kwi 02, 2009 10:50

Lisabeth pisze:Te "płaskopyszczne" robią takie minki, jakby obrażone na cały świat, ale to pozory. :lol: !

No moja malenka Sisi tez ma taka minke jakby byla zla na caly siwat ale ja wiem ze w glebi serduszka cieszy sie ze jest u mnie :) i tez ma takie sliczne oczka jak Zanderek ;) pasowali by do siebie 8)

Zandercio :1luvu:
Obrazek

arven

Post » Czw kwi 02, 2009 19:13

dorobella pisze:"Mój ci jest! mój ci jest!" tak krzyczała Danuśka :wink:

No i wydało się ;)

Wreszcie dorwałam się do kompa - mam nadzieję, że Zander dobrze zniesie kolejną przeprowadzę i nowy domek...

A swoją drogą jestem ciekawa skąd wzięło się jego imię?

variety

[poprzednia][następna]