Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:EDIT: przeczytałam jeszcze raz Twojego priva i już wiem![]()
a lecznica Felis jest dosłownie dwa kroki od mojej Babci, bywałam tam już i mam swoje 'wtyki'
marta79 pisze:Kasiu, może najpierw spróbuj jej dawać conva lub gerberka. W postaci całkowicie płynnej. To jest tak, że jak trafnie dobiorą lek homeo - to zacznie jeść. Bo ją przestanie boleć. Jak steryd, tylko bez skutków ubocznych. Ale póki co - to może właśnie conv i gerberek?
Przepraszam za głupie pewnie pytanie, ale: mam zapytać o taki sposób leczenia 'normalnych' wetów, tj. tych samych, do których teraz chodzę? Czy są w Warszawie jacyś inni? - chodzi mi o specjalistów...
Wielbłądzio pisze:Dzień dobry LemoniadkoCo myślisz o wężyku mojego sąsiada?
Wielbłądzio pisze: Niestety, pewnego dnia ojciec wpadł do mnie bez zapowiedzi... Zdążyłam już tylko w geście rozpaczy schować oba dzieciaki za łóżko![]()
'O q..., cały czarny? Takiego to tu jeszcze nie było!!! Czwarty?!!' - wykrzyknął ojciec, kiedy pierwszy ciekawski pyszczek wychynął zza kanapy... 'Co jest q..., dwa całe czarne?!! Piąty???' - bo w ślad za pierwszym wynurzył się drugi czarny łebek...
Tak oto Ropulek i Gadzia oficjalnie dołączyły do mojego kotostanu![]()
Wielbłądzio pisze:Wężyk działa bez zarzutu- a ja zaraz ulatniam się z domu... Gdybym nie odezwała się w nocy, będzie to oznaczało, że zostawiłam Dranie i ulotniłam się na dłużej niż zamierzam...
Dorota pisze:Wielbłądzio pisze:Wężyk działa bez zarzutu- a ja zaraz ulatniam się z domu... Gdybym nie odezwała się w nocy, będzie to oznaczało, że zostawiłam Dranie i ulotniłam się na dłużej niż zamierzam...
Ufff...
Okurkawodna!
Wielbłądzio pisze:Dorota pisze:Wielbłądzio pisze:Wężyk działa bez zarzutu- a ja zaraz ulatniam się z domu... Gdybym nie odezwała się w nocy, będzie to oznaczało, że zostawiłam Dranie i ulotniłam się na dłużej niż zamierzam...
Ufff...
Okurkawodna!
Kurkawodna, że co? Że wężyk działa, czy że nie wiem, czy wrócę dziś na noc do domu...?
No przecież nie do sąsiada z wężykiem się wybieram spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 19 gości