Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 01, 2009 8:07

Z tym ubezpieczeniem to dobra rzecz. U nas też by tak mogło być.
A koszty, no cóż...

Dziewczyny, ile płacicie za jedną tabletkę Zentonilu, 1,50zł?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro kwi 01, 2009 8:09

Małgosiu, cena mnie powaliła 8O a czy możesz napisać (jeśli oczywiście chcesz) jak te koszty się rozkładają pomiędzy krew i ogólne badanie?

To jest przesada, naprawde. Ja bym zrozumiała, jakbyś Mili chciała tomograf zrobić :?

Małgosiu, chemistry profil, to pewnie morfologia+biochemia, czyli profil nerkowy i wątrobowy na pewno, może też cukier, enzymy trzustkowe.

No to Mila jest super grzeczną panienką :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro kwi 01, 2009 12:15

milenap pisze:Małgosiu, cena mnie powaliła 8O a czy możesz napisać (jeśli oczywiście chcesz) jak te koszty się rozkładają pomiędzy krew i ogólne badanie?

To jest przesada, naprawde. Ja bym zrozumiała, jakbyś Mili chciała tomograf zrobić :?

Małgosiu, chemistry profil, to pewnie morfologia+biochemia, czyli profil nerkowy i wątrobowy na pewno, może też cukier, enzymy trzustkowe.

No to Mila jest super grzeczną panienką :D

Mila to zadna tajemnica wyslalam ci zeskanowana fakture emailem, teraz jak wyniki beda dobre to szczepimy, Milka jednak zestresowana troche byla bo po przyjezdzie spala jak zabita niz jej nie ruszalo a zazwyczaj chociaz zerknie jak przechodze

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Śro kwi 01, 2009 12:20

biedna maleńka, tyle stresu,nerwów :(

ceny tragiczne 8O :(
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro kwi 01, 2009 13:13

Anna Rylska pisze:biedna maleńka, tyle stresu,nerwów :(

ceny tragiczne 8O :(

No tak to juz z tymi wetami jest kota zestresuja a Duzego jeszcze bardziej :evil: ceny sa tragiczne nawet dla tutejszej rzeczywistosci, teraz musimy cos wyskubac na szczepienia i moze bedzie przez rok spokoj

muac

Post » Śro kwi 01, 2009 13:26

tak tak wiem coś o tym :(

zdróweczka!
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro kwi 01, 2009 16:07

8O cena powalajaca
ale prawda jest, ze nasi weci tez skubią - za paste odklaczajaca zaplacilam 42 zl i byla to cena promocyjna :(
takie ubezpieczenie dlazwierzat to u nas tez by sie przydalo
a Mile podziwiam - moje sporo zniosą ale mierzenie temperatury jest ponad ich wytrzymalosc
pozdrawiam futra i opiekunke
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro kwi 01, 2009 16:50

Killatha pamietam jak leczylam moje psie znajdy w Polsce to juz wtedy nie bylo tanio.
Ja jak zobaczylam weta z termometrem i zdalam sobie sprawe gdzie jej bedzie to wkladal (a nie wiedzialam :oops: :ryk: ) tez ja chcialam mocniej capnac ale nie bylo takiej potrzeby, lezala sobie na boczku i patrzyla na weta ale nie protestowala. Nie uwierzylabym jakby mi to ktos opowiedzial ze sa takie cierpliwe i lagodne koty, ja jednak mam szczescie :D

muac

Post » Śro kwi 01, 2009 18:03

ależ masz piękne koty Gosiu!!! Bazyli przypomina mi mojego śp, Dzidusia, kocura o gabarytach słonia i złotym sercu, choć paltocik Dzidek miał czarno - biały...
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro kwi 01, 2009 20:46

Małgosiu, Mila mogła się zestresować samym wyjściem z domu, koty, które nie miały lub straciły kiedyś dom, zwykle boją się wychodzenia, szczególnie na początku.

Gluś się tak boi u weta, ze mierzenia temperatury nawet nie zauważa :wink: :lol:

milenap

Post » Śro kwi 01, 2009 21:03

malo tego ze Milka sie zestresowala to Bazyli tez. Caly wieczor pod kapa na lozku spedzil a juz zdarzalo mu sie to tylko jak ktos obcy przyszedl. Ale juz wrocili do normy na szczescie :D bo opieprzaja mnie na wyscigi spoznilam sie dzisiaj troche na miche :oops:

Witaj Gosikbaum, dzieki :D
Ostatnio edytowano Śro kwi 01, 2009 21:13 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Post » Śro kwi 01, 2009 21:10

Małgosiu, no bo jak sie miał Bazyli nie zdenerować, jak mu Mile zabrałaś? :wink: kto miał mu prawić kazania i jak trzeba mały łomocik spuścić? :twisted:

No i jeszcze micha spóżniona....hmmmm... :roll:

milenap

Post » Śro kwi 01, 2009 21:43

Mila ona wielu kocich rzeczy go uczy ale nie tylko jak obserwuje wlasciwie jest dla niego swietnym terapeuta. To naprawde jakis koci dobry duch nam ja zeslal. Przyklad ponizej.

Zawsze jak wyciagalam odkurzacz Bazyli sie dematerializowal w jednej sekundzie nawet jak nie byl wlaczony

Teraz tez mial ochote, ale zauwazyl Milke zmierzajaca dokladnie w przeciwnym kierunku

Obrazek

wiec stwierdzil ze fajnie bedzie popatrzec jak ten potwor pozre te bijaca babe i zemsci sie za niego

Obrazek

no co sie gapisz rudzielcu strach cie oblecial

Obrazek

wcale nie ja tylko ani troche nie jestem zainteresowany no dobra pokaze ci ze ja sie wcale nie boje tylko nie odchodz za daleko

Obrazek

no widzisz ja sie wcale nie boje

Obrazek

pstryk wlaczylam odkurzacz kto zgadnie ile kotow zostalo w pokoju jezeli wsrod tych co zostaly ani jeden nie byl rudy

eeeeeeeeeee tam spac mi sie nagle zachcialo

Obrazek

wierzycie mu?

Obrazek

muac

Post » Śro kwi 01, 2009 22:12

muac pisze:
eeeeeeeeeee tam spac mi sie nagle zachcialo

Obrazek

wierzycie mu?

Obrazek

No nie moge..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Małgosiu, jak ja bym chciała, zeby moje koty miały choć po 1 zdjęciu zrobionym przez Ciebie! :oops:

To się świetnie obserwuje, jak koty uczą sie od siebie różnych zachowań. U nas ostatnio Gluś nauczył sie od Zuli spać w ciepłym zlewie po myciu naczyń, widać, ze mu tam niewygodnie, ale skoro Ona tam sypia, to znaczy, ze jest fajnie i trzeba wytrzymać :smiech3:

milenap

Post » Śro kwi 01, 2009 22:18

milenap pisze:[
No nie moge..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Małgosiu, jak ja bym chciała, zeby moje koty miały choć po 1 zdjęciu zrobionym przez Ciebie! :oops:

To się świetnie obserwuje, jak koty uczą sie od siebie różnych zachowań. U nas ostatnio Gluś nauczył sie od Zuli spać w ciepłym zlewie po myciu naczyń, widać, ze mu tam niewygodnie, ale skoro Ona tam sypia, to znaczy, ze jest fajnie i trzeba wytrzymać :smiech3:

:ryk: :ryk: :ryk:

Mila no kiedys musimy sie spotkac przeciez :D Masz u mnie nawet cala sesje

muac

[poprzednia][następna]