poświntusić komuś? wkleić anioła pod moś?Fri pisze:nie udawa...świętosi z natury...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
poświntusić komuś? wkleić anioła pod moś?Fri pisze:nie udawa...świętosi z natury...
galla pisze:pluszak pisze:lizus proredafski oddalający perspektywę zdjęć bez uszugalla pisze:Własnie spojrzałam na tytuł i generalnie fantastycznie obrazuje on sposób bycia Kleksi.
Kleksencja u m-i-k-k-a.
Pod łóżko
Że ja lizus? JA ???
To Regata się podlizuje chwaląc autorkę wąta. To ona, psze pani.
Jej czeba szczelić za lizusostwo![]()
pluszak pisze:poświntusić komuś? wkleić anioła pod moś?Fri pisze:nie udawa...świętosi z natury...
Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
pytasz, coby porównać odczucia?varia pisze:Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
Nietrzymanie moczu też się Tobie przydarza?
varia pisze:Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
pluszak pisze:pytasz, coby porównać odczucia?varia pisze:Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
Nietrzymanie moczu też się Tobie przydarza?![]()
varia pisze:pluszak pisze:pytasz, coby porównać odczucia?varia pisze:Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
Nie. Z kronikarskiego obowiązku.
Regata pisze:varia pisze:Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
a co? to popularna tutaj przypadłość?
Regata pisze:varia pisze:pluszak pisze:pytasz, coby porównać odczucia?varia pisze:Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
Nie. Z kronikarskiego obowiązku.
z kronikarskiego to Galla mogłaby pytać...
varia pisze:Regata pisze:varia pisze:Regata pisze:niekontrolowane piania, chichoty, oplucia monitora i całkiem jawne wybuchy śmiechu
a co? to popularna tutaj przypadłość?
No mi się nie zdarza. Ale ja nie miewam 20-30 stron zaległości, grzeczna, pilna varia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości