Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa.
![]()
W domu miałam mały sajgon.
Większość towarzystwa się posrała, a niektóre przeszły etap rzygania.Po przeanalizowaniu wszystkich możliwości postanowiłam zakupić interwencyjnie... trochę RC. I bingo!
Stado po prostu źle toleruje 'czystego' Boscha. Wystarczyło domieszać RC 1:1 i już wieczorem kupy zaczęły wyglądać normalniej, a przez całe popołudnie, aż do teraz nie zanotowałam zwrotów.
Chciałam tylko napisać jeszcze parę słów na temat, bezimiennego ciągle, staruszka z Boguszyc. Anna_33 mówiła mi, że miał się podobno nie przyzwyczaić do zmiany miejsca, że miał opinię nieco dzikawego.
Absolutnie nic z tych rzeczy.
Kot, mimo bezzębności szama suche; bawi się - gania z młodzikami; jest niesamowicie rozmowny - pięknie mnie nawołuje do kuchni, by pokazać, że miski już znowu puste. A kiedy uda mu się mnie zbarankować, to mam wrażenie, że mógłby mi siniaki nabić, z taką siłą to robi. I śpi na mojej poduszce.
Kicorek pisze:Wpadam jak zwykle z doskoku
Beata pisze:Kicorek pisze:Wpadam jak zwykle z doskoku
jakie koty taka Pancia![]()
sorki Agn za OT, ale sie nie moglam powstrzymac, no![]()
Agn pisze:Beata pisze:Kicorek pisze:Wpadam jak zwykle z doskoku
jakie koty taka Pancia![]()
sorki Agn za OT, ale sie nie moglam powstrzymac, no![]()
![]()
Jeszcze żebym doczytana była i zorientowana w kontekście.![]()
![]()
Z informacji zaległych.
Hopi ma problemy z perystaltyką jelit. Była chwilowa biegunka, potem cisza i wymioty. Biegunka po tym monotematycznym Boschu. Myślałam, że wymioty też po tym, ale po dodaniu RC kupy nadal nie było, Hopi niewyraźna... Mamy zalecenie Metoclopramidu i dietę RC Recovery - żeby nie obciążać ukł. pokarmowego,a równocześnie, żeby Hopi w małej objętości pokarmu dostawała wszystko, co niezbędne. Już po pierwszej dawce leku pojawiła się kupa - dziwna jakaś - będziemy robić badanie.
Jutro przyjeżdża Kristinbb po Karmela.
przyjaciel_koni pisze:I jak inwentarz ?
Już całkiem bez biegunek ?
Wiesz Agn - co do Recovery to ja mam różne myśli...
W jakim wieku jest Hopi ?
Agn pisze:przyjaciel_koni pisze:I jak inwentarz ?
Już całkiem bez biegunek ?
Wiesz Agn - co do Recovery to ja mam różne myśli...
W jakim wieku jest Hopi ?
No niestety - nie całkiem bez. Jest zdecydowanie lepiej, ale dziś przeczyściło Kudłatą... [z opóźnieniem jak zwykle przy Kudłatej, ale za to z jakim efektem...] Wypraliśmy się - ku obopólnemu niezadowoleniu.
![]()
Hopi ma ok. 2 lat, jest powypadkowa, ma zdeformowany tył ciała.
A jakie 'różne myśli' na temat Recovery? Hopi wydaje się mieć dobre mniemanie o tej karmie.![]()
Iwciu, Tofu jest cudny, grzeczny i prześliczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 78 gości