Moderator: Estraven
annette88 pisze:Dzień dobry, koteczkii Duża .. MIłego dnia !
Dorota pisze:...bry... Nusieczko!![]()
Mru
Hannah12 pisze:Inuś ciotka dzisaj taka zabiegana, że dopiero teraz się z Tobą przywita.
Haker upolował dzisaj pierwszą tej wiosny muchę, taką duża najnormalniejsza muchę. Ja on na nią polował, jakie to były wyskoki
Hannah12 pisze:Inuś ciotka dzisaj taka zabiegana, że dopiero teraz się z Tobą przywita.
Haker upolował dzisaj pierwszą tej wiosny muchę, taką duża najnormalniejsza muchę. Ja on na nią polował, jakie to były wyskoki
annette88 pisze:Hannah12 pisze:Inuś ciotka dzisaj taka zabiegana, że dopiero teraz się z Tobą przywita.
ja zawsze wychodze z podziwu, że koteczki mają takie maleńkie łapki i muchę upolują, a człowiek to Chiny Ludowe nie
trawa11 pisze:Ineczko ,jak sie czuje Duża Duzej![]()
![]()
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko ,jak sie czuje Duża Duzej![]()
![]()
Ciociu, jak fajnie, ze zajzałaśDuza Duzej cuje się lepiej, coś jus jej tam zdjęli, coś innego zdejmą pojutse, a w piątek chyba wraca do domu.
Inka
Mama już chodzi, w czwartek mają być ściągane szwy
Duża
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko ,jak sie czuje Duża Duzej![]()
![]()
Ciociu, jak fajnie, ze zajzałaśDuza Duzej cuje się lepiej, coś jus jej tam zdjęli, coś innego zdejmą pojutse, a w piątek chyba wraca do domu.
Inka
Duża
no to wspaniałe wiesci![]()
Skoro szwy w czwartek ,to w piątek spokojnie może isć do domku
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko ,jak sie czuje Duża Duzej![]()
![]()
Inka
Duża
no to wspaniałe wiesci![]()
Skoro szwy w czwartek ,to w piątek spokojnie może isć do domku
No to mnie uspokoiłaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, nfd i 7 gości