Wiem, że to ta sama pościel, co w zeszłym tygodniu, ale właśnie przywiozłam dziś nową, i Kacper już odrobaczony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:jaki piękny zadowolony kotecek
La.heureuse.chatte pisze:Kicia_ pisze:La.heureuse.chatte pisze:Ale, uwaga, Kacper ma tez wady. Wada jest to, że z wielkim zaangazowaniem zakopuje swoje odchody, co prowadzi do tego, że pół piasku jest na podłodze, a zgrabna kuleczka (piasek się zbryla) rozwala się na mikro częsci, które później muszę wybierac z kuwety
Na efekty leczenia zwykle trzeba poczekać, poczekajmy.
A wadę wyeliminuje kryta kuweta
Kicia, kuweta zakryta nie pomoże na to, że Kacper rozwala każdą bryłkę na mniejsze części. Na to pomogłaby tylko amputacja drugiej łapki, ale nie wiem, czy sie na to zdecydujęPo każdym uzyciu sprzatam kuwete przez 10 minut, bo muszę te wszystkie drobinki wybrac, a dziś, gdy wróciłam po nocnej nieobecności, wybierałam chyba z pół godziny
Ale wiecie, jak on się cieszył z tego, że wróciłam!
Aż się zaczął ślinic
![]()
Czy ktos może pozyczyc drapaczkę? Myslałam, że Kacprowi nie będzie potrzebna, ale okazuje się, że on wspaniale sobie radzi z drapaniem i rozrywaniem wykładziny przy drzwiach
Aha, umówic się na to zdejmowanie kamienia z kacprowych zębów
Mruczeńka1981 pisze:umawiaj się-dzisiaj wystawię następny bazarek
La.heureuse.chatte pisze:Kurczę, nie zapytałam, kiedy mogę go zaszczepic, ale tak za tydzień chyba już mogę?
Agness78 pisze:Hop... co tam dzisiaj u Kacperka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Silverblue i 29 gości