galla pisze:Własnie spojrzałam na tytuł i generalnie fantastycznie obrazuje on sposób bycia Kleksi.
Kleksencja u m-i-k-k-a.
Pod łóżko
BTW - nick "u m-i-k-k-a" zbyt mało dosłowny jest...

rozważyłabyś zmianę nicka na "i s-p-i-t-a-l-a"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
galla pisze:Własnie spojrzałam na tytuł i generalnie fantastycznie obrazuje on sposób bycia Kleksi.
Kleksencja u m-i-k-k-a.
Pod łóżko
Fri pisze:jak redaf to robi - nie dość, że w ekspressowym tempie znajduje domy Bananom, to jeszcze je do forum przymusza...stosuje jakąś perswazje podprogową?
Kicorek pisze:Wyjątkowo muszę się zgodzić z Alebą
pluszak pisze:lizus proredafski oddalający perspektywę zdjęć bez uszugalla pisze:Własnie spojrzałam na tytuł i generalnie fantastycznie obrazuje on sposób bycia Kleksi.
Kleksencja u m-i-k-k-a.
Pod łóżko
Fri pisze:galla pisze:Własnie spojrzałam na tytuł i generalnie fantastycznie obrazuje on sposób bycia Kleksi.
Kleksencja u m-i-k-k-a.
Pod łóżko
BTW - nick "u m-i-k-k-a" zbyt mało dosłowny jest...
rozważyłabyś zmianę nicka na "i s-p-i-t-a-l-a"![]()
Fri pisze:varia pisze:m-i-k-k-a pisze:witam...tu N.
Dzisiaj w nocy kupska nie bylo, ale jadła i piła aż sie miłe mlaskanie po mieszkaniu rozniosło.
Niestety jak wychodziłam do pracy to Kleksia troche pomarudziła. Widać lubi kontrolować wszystko nawet spod łóżka. Zaraz zmykam do domku i idę dać porcję pieszczot....Kleksi oczywiści. No i lustrację zrobię...kuwety.
słodkaaaaaa ta Kleksia!!!!
Oooooo!![]()
o, Nowy Kamikadze...!![]()
jak redaf to robi - nie dość, że w ekspressowym tempie znajduje domy Bananom, to jeszcze je do forum przymusza...stosuje jakąś perswazje podprogową?
redaf pisze:Otrzymanie stada oszalałych ciotalonów w pakiecie jest ostatecznym i najstraszniejszym testem.
Po podpisaniu umowy adopcyjnej i zgodzie na zabezpieczenie okien.![]()
Tylko prawdziwym twardzielom, którzy się nawet tego nie ulękną Redafotaras*PL kota wydaje
Też możliweewa74 pisze:Fri pisze:jak redaf to robi - nie dość, że w ekspressowym tempie znajduje domy Bananom, to jeszcze je do forum przymusza...stosuje jakąś perswazje podprogową?
Hm. Przeczytałam - perwersję podprogową......
ewa74 pisze:Hm. Przeczytałam - perwersję podprogową......
ewa74 pisze:Przeczytałam - perwersję podprogową......![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 63 gości