Hesia i Adela, słodkie siostrzyczki - bure klony. Mają dom!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 31, 2009 8:47

nikt sensowny nie odzywa się po dziewczynki... pewnie odstrasza wymóg oddania ich razem. czemu ludzie nie wiedza, że dwa koty sa lepsze niż jeden? moze powinnam jakies argumenty dodać w ogłoszeniu? ale ludzie i tak ogłoszeń nie czytają dokładnie, nawet krótszych :roll:

tymczasem dziewuszki rosną i ze słodkich kuleczek zmieniają się powoli w zwinne małe szprotki ;)

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Wto mar 31, 2009 8:51

Podawaj namiary do nas ;)
My też chcieliśmy jednego kota :twisted: Na szczęście jest inaczej i każde z nas ma swojego kociego przylepę.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Wto mar 31, 2009 9:14

Za rzadko zaglądam na kociarnię. Cudne dziewczynki :lol: Kciuki za super domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Wto mar 31, 2009 9:18

hm. hmhm.
właśnie miałam telefon :twisted:

Uschi

Post » Wto mar 31, 2009 9:24

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
slodkie sa (pisze w liczbie mnogiej mimo ze nie wiem ktora to skakala, bo moze byc tak, ze tylko diabliczka, a adelka sie przygladala...)

aparat moze sredniej jakosci, tego nie wiem, ale talent ktorejs z ciotek do robienia zdjec ogromny. ja chocbym chciala, nie umiem uchwycic kota w powietrzu :roll: [/img]

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Wto mar 31, 2009 9:27

to ciocia tajdzi robi takie cuda - doświadczenie w robieniu profesjonalnych zdjęć kotom procentuje świetnym refleksem ;)

a skakały obie, jak Tygrysek u Puchatka :lol:

Uschi

Post » Wto mar 31, 2009 12:32

refleks?
na każdym zdjęciu obcięłam jakiś ważny koci organ, a to łapę, a to głowę, a to ogon ;)
no i o ostrości nie wspomnę ;)

ale skakały pięknie :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro kwi 01, 2009 8:31

:strach:

dziś dziewczynki zostały po raz pierwszy na pokojach w czasie, kiedy poszłyśmy do pracy. taki piękny, słoneczny dzień, okrucieństwem byłoby trzymać je w oświetlonej sztucznym światłem łazience...

no cóż. zobaczymy, co zastaniemy po powrocie. a właściwie co zobaczy tanita, bo wraca pierwsza :twisted:

Uschi

Post » Śro kwi 01, 2009 12:36

Uschi pisze::strach:

dziś dziewczynki zostały po raz pierwszy na pokojach w czasie, kiedy poszłyśmy do pracy. taki piękny, słoneczny dzień, okrucieństwem byłoby trzymać je w oświetlonej sztucznym światłem łazience...

no cóż. zobaczymy, co zastaniemy po powrocie. a właściwie co zobaczy tanita, bo wraca pierwsza :twisted:

Jak to co zobaczy??

Koci porządek :twisted: :wink:

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Śro kwi 01, 2009 12:59

Uschi pisze::strach:

.. zobaczymy, co zastaniemy po powrocie. a właściwie co zobaczy tanita, bo wraca pierwsza :twisted:

mruwisia na półeczce pod sufitem z przerażeniem obserwującego działania młodzieży, polegające na skokach na/przez/obok/w dal

Sopla leżącego do góry kołami

Pestkę... która po prostu jest ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw kwi 02, 2009 8:03

nooo
nie było źle ;)
tzn. tanita nie doniosła o żadnych istotnych zniszczeniach
za to dzieci spały kamiennym snem kiedy ja do domu dotarłam, nawet apetytu nie miały :roll: . aż się zaniepokoiłysmy...

ale Pani Doc, obejrzawszy dziewuszki, uznała, że są zdrowe jak rydze i prezentują się świetnie, więc pewnie po prostu padły zmęczone wrażeniami całego dnia ;)

panny zostały więc zaszczepione i w zasadzie oprócz konieczności odrobaczenia za niecałe dwa tygodnie - pełny pierwszy serwis zakończony ;)

o zdrowiu i dobrej kondycji dziewczynek przekonało nas to, że po powrocie od Pani Doc wtrząchnęły górę suchego i szalały cały wieczór (małe biedne koteczki osłabione po szczepionce :roll: ). na noc zostały na pokojach i rano ponownie stanowczo i wrzaskliwie zażądały michy ;). znaczy, zdrowe.

Adusia ma na boku, na szczęście już gojąca się, rankę. myślałyśmy, ze to Heśka ją tak załatwiła w szale zabawy, ale Pani Doc, po bliższych oględzinach, zawyrokowała, ze to wygląda na dorosły pazur :?. pewnie dziecko naraziło się wujowi Soplowi 8), który i tak się już od tych małych duracellków opędza jak może :lol:

Uschi

Post » Pt kwi 03, 2009 7:10

Dziś dziewczynki mają obiecującą wizytę adopcyjną 8)
Wczoraj natomiast Hesia sama, własnołapnie upolowała swojego wielkiego zwierza. Na blacie w kuchni zostawiłyśmy nieopatrznie piętke chleba - Hesia porwała ją i biegała po całym domu bucząc i waląc łapami każdego kto się zbliżył :lol:
Oprócz tego dziewczynki w świetnej kondycji, opuściły już na dobre łazienkę i szaleją po całym domu w dzień i w nocy
Obrazek
Nie ma Sopelka :(

tanita

Od: Śro lip 27, 2005 22:17

Post » Pt kwi 03, 2009 8:03

to trzymam za wizytę :ok:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt kwi 03, 2009 9:58

no to kciuki mocne!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pt kwi 03, 2009 10:12

dziękujemy :)

a Heśka wczoraj naprawdę przeszła sama siebie ;)

tanita śmiała się, że to jej pierwsze własnołapnie upolowane pożywienie :lol: - no bo potem skubała tę piętkę, zawzięcie i groźnie się od ciapowatej siostry opędzając ;)

są kosmicznie słodkie - chyba nawet bardziej teraz niż jak były puchatymi kuleczkami ;)

Uschi

[poprzednia][następna]