Moderator: Estraven

vitez pisze:Ale i tak wiem, ze nikt nie bedzie plakal jak mnie nie bedzie to sie nie przejmuje.

Macda pisze:Identyfikatory przygotowuje Estraven

zołta pisze:Halo Ochota może jakąś zorganizowaną grupę uderzeniową zrobimy? Migaja? Satoru ? No i wszyscy inni z Ochoty, tylko nie wiem kto to jest "wszyscy inni z Ochoty"![]()
Zbiórka na przykład na przystanku 167 na Bitwy warszawskiej 1920 r. ?
zołta pisze:Halo Ochota może jakąś zorganizowaną grupę uderzeniową zrobimy? Migaja? Satoru ? No i wszyscy inni z Ochoty, tylko nie wiem kto to jest "wszyscy inni z Ochoty"![]()
Zbiórka na przykład na przystanku 167 na Bitwy warszawskiej 1920 r. ?
Anja pisze:pococito pisze:PumaIM pisze:OK, tylko gwoli ścisłości 5 zł to za małego beczkowego żywca, za dużego 7 zł. Plus te 10% - 5,50 i 7,70. Znośnie.
Dopiero teraz mam dostęp do netu i od raz śpieszę donieść, że te 5 zł. za 0,5 l. Żywca to myśmy z Marylą wynegocjowały z okazji tak dużej grupy ludzi nastawionej głównie na picie...Ale dla pewności jeszcze dziś tam zadzwonię i dowiem się na 100%.
Wlasnie mialam spytac PumeIM skad ma te informacje, bo od Ciebie slyszalam wlasnie to piszesz![]()
. Pumko nie wprowadzaj ludzi w blad
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość