normalnie prędkość błyskawicy do kwadratu
ja tak szybko to czytać nie umiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:mogą być dwudniowe
m-i-k-k-a pisze:witam...tu N.
Dzisiaj w nocy kupska nie bylo, ale jadła i piła aż sie miłe mlaskanie po mieszkaniu rozniosło.
Niestety jak wychodziłam do pracy to Kleksia troche pomarudziła. Widać lubi kontrolować wszystko nawet spod łóżka. Zaraz zmykam do domku i idę dać porcję pieszczot....Kleksi oczywiści. No i lustrację zrobię...kuwety.
słodkaaaaaa ta Kleksia!!!!
m-i-k-k-a pisze:słodkaaaaaa ta Kleksia!!!!
Kicorek pisze:O, zajrzałam po weekendzie, jak zwykle, i co widzę?![]()
galla pisze:m-i-k-k-a pisze:Dzisiaj w nocy kupska nie bylo
Ewentualnie - jedynie nie było widać
Kicorek pisze:z nią może być ciężko się dogadać, zwłaszcza w sprawie kociej diety
redaf pisze:galla pisze:m-i-k-k-a pisze:Dzisiaj w nocy kupska nie bylo
Słychać by było na pewno![]()
progect pisze:redaf pisze:galla pisze:m-i-k-k-a pisze:Dzisiaj w nocy kupska nie bylo
Słychać by było na pewno![]()
a nie czuć![]()
Jasssne. Lepszy jest kot dobrze utuczony. Na dłużej wystarczyredaf pisze:Kicorek pisze:z nią może być ciężko się dogadać, zwłaszcza w sprawie kociej diety
Następnemu kotu w umowie adopcyjnej wpsizę zakaz konsultacji żywieniowych u Kicora Głodziciela
Kicorek pisze:Jasssne. Lepszy jest kot dobrze utuczony. Na dłużej wystarczyredaf pisze:Kicorek pisze:z nią może być ciężko się dogadać, zwłaszcza w sprawie kociej diety
Następnemu kotu w umowie adopcyjnej wpsizę zakaz konsultacji żywieniowych u Kicora Głodziciela
I kolejny były tymczas...Regata pisze:redaf, uwielbiam Twoje wątki, ale nie nadanżam... jeszcze później niż galla załapałam, że to już kolejny wont, i że ma już dobrze ponad 60 stron...
trzy dni nadrabiałam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Google [Bot] i 29 gości