po prostu zostawiłabym sobie ze dwa (co lepsze

na dziś dobranoc, znów odpadam o bluźnierczo wczesnej porze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Nie chciałaś chyba powiedzieć, że AŻ TAKĄ jak u Pluszka??? Przecież dziewczyny są z natury mądrzejsze...
Wielbłądzio pisze: A poza tym ja (podczas odwiedzin ojca) spektakularnie zasłabłam i osunęłam się na stołek w kuchni, wreszcie chyba uwierzył, że ze mną też 'coś nie tak', a nie tylko lenistwo... Przez cały dzień tradycyjnie bolała mnie głowa, dopiero z godzinę temu przestała...
Chyba powinnam zacząć pisać testament i przyjmować zapisy na poszczególne Dranie![]()
Ale obawiam się, że o ile po niektóre mogłaby ustawić się kolejka (np. po rozkoszne i urodziwe półgłówki z paluszkami), NIEKTÓRE pozostałyby też nieobstawione
![]()
genowefa pisze:Tak Wielbłądziu, morfologia koniecznie.
A się idę zapisać do domu wariatów.
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie chciałaś chyba powiedzieć, że AŻ TAKĄ jak u Pluszka??? Przecież dziewczyny są z natury mądrzejsze...
Jakby Ci to powiedzieć..Generalnie tak,ale...ile ma Pioplunio?![]()
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie chciałaś chyba powiedzieć, że AŻ TAKĄ jak u Pluszka??? Przecież dziewczyny są z natury mądrzejsze...
'Ile' lat czy głupoty?
Lat niecałe dwa (być może nawet trochę mniej), komórek mózgowych najprawdopodobniej totalne zero
Wielbłądzio pisze:A poza tym od wczoraj ryczę. Ryczę nad śmiercią pewnego kota, który umarł z powodu bezmyślności, beztroski i totalnej nieodpowiedzialności swojej właścicielki... Właścicielka kreuje się na wielbicielkę i znawczynię zwierząt, ma dosyć oryginalne i niezwiązane ze swoim wykształceniem hobby - tymczasem kolejna (i niestety jak mniemam nieostatnia) istota ciężko zapłaciła za to, że miała nieszczęście stać się zależną od łaski i niełaski tejże rozkosznej osóbki![]()
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie chciałaś chyba powiedzieć, że AŻ TAKĄ jak u Pluszka??? Przecież dziewczyny są z natury mądrzejsze...
'Ile' lat czy głupoty?
Lat niecałe dwa (być może nawet trochę mniej), komórek mózgowych najprawdopodobniej totalne zero
Ile sobie wiosenek od urodzenia liczy.![]()
Dwa powiadasz? Lafizdrolek takoż.
![]()
![]()
Komórki mózgowe jakieś zapewne są..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 30 gości