Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 29, 2009 23:04

przeżyłabym i to kwitnąco 8)
po prostu zostawiłabym sobie ze dwa (co lepsze :wink: ) i to by mi w zupełności wystarczyło do szczęścia...

na dziś dobranoc, znów odpadam o bluźnierczo wczesnej porze :oops: :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon mar 30, 2009 7:43

Obrazek :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 30, 2009 7:44

Wielbłądzio pisze:Nie chciałaś chyba powiedzieć, że AŻ TAKĄ jak u Pluszka??? Przecież dziewczyny są z natury mądrzejsze :roll: ...

Jakby Ci to powiedzieć..Generalnie tak,ale...ile ma Pioplunio? :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 30, 2009 8:59

Wielbłądzio pisze: A poza tym ja (podczas odwiedzin ojca) spektakularnie zasłabłam i osunęłam się na stołek w kuchni, wreszcie chyba uwierzył, że ze mną też 'coś nie tak', a nie tylko lenistwo... Przez cały dzień tradycyjnie bolała mnie głowa, dopiero z godzinę temu przestała...
Chyba powinnam zacząć pisać testament i przyjmować zapisy na poszczególne Dranie :roll:
Ale obawiam się, że o ile po niektóre mogłaby ustawić się kolejka (np. po rozkoszne i urodziwe półgłówki z paluszkami :wink: ), NIEKTÓRE pozostałyby też nieobstawione :? :twisted:

Ty Wielbłądziu biegiem leć do lekarza i zrób komplet badań - morfologia przede wszystkim. I to na cito!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon mar 30, 2009 11:17

Tak Wielbłądziu, morfologia koniecznie.

A się idę zapisać do domu wariatów.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon mar 30, 2009 14:11

genowefa pisze:Tak Wielbłądziu, morfologia koniecznie.

A się idę zapisać do domu wariatów.

Nie polecam. Byłam tam prawie przez miesiąc :oops: Na Sobieskiego znaczy się...

Hmm, z jakiego powodu :roll: :? ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon mar 30, 2009 14:13

kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:Nie chciałaś chyba powiedzieć, że AŻ TAKĄ jak u Pluszka??? Przecież dziewczyny są z natury mądrzejsze :roll: ...

'Ile' lat czy głupoty?
Lat niecałe dwa (być może nawet trochę mniej), komórek mózgowych najprawdopodobniej totalne zero :roll:

Wielbłądzio

Post » Pon mar 30, 2009 14:23

Zaraz wychodzę z domu, objawię się bardzo późnym wieczorem.
Jest nadzieja na naprawę umywalki.

U Busiuni powtórka z rozrywki: podchodzi do miski, bierze kęsek jedzenia - i wrzeszczy z bólu :cry: Czyli to samo :cry:
Co ja mam z nią zrobić...? Ostatni steryd dostała około 15 marca, miał starczyć na miesiąc, starczył na niecałe dwa tygodnie... Przecież nie mogę jej tak cały czas napędzać, sama z siebie jest bardzo słaba :crying: ...

A poza tym od wczoraj ryczę. Ryczę nad śmiercią pewnego kota, który umarł z powodu bezmyślności, beztroski i totalnej nieodpowiedzialności swojej właścicielki... Właścicielka kreuje się na wielbicielkę i znawczynię zwierząt, ma dosyć oryginalne i niezwiązane ze swoim wykształceniem hobby - tymczasem kolejna (i niestety jak mniemam nieostatnia) istota ciężko zapłaciła za to, że miała nieszczęście stać się zależną od łaski i niełaski tejże rozkosznej osóbki :cry:

Wielbłądzio

Post » Pon mar 30, 2009 14:28

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:

'Ile' lat czy głupoty?
Lat niecałe dwa (być może nawet trochę mniej), komórek mózgowych najprawdopodobniej totalne zero :roll:

Ile sobie wiosenek od urodzenia liczy. :lol: :lol: Dwa powiadasz? Lafizdrolek takoż. :lol: :lol:
Komórki mózgowe jakieś zapewne są.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 30, 2009 14:30

Wielbłądzio pisze:A poza tym od wczoraj ryczę. Ryczę nad śmiercią pewnego kota, który umarł z powodu bezmyślności, beztroski i totalnej nieodpowiedzialności swojej właścicielki... Właścicielka kreuje się na wielbicielkę i znawczynię zwierząt, ma dosyć oryginalne i niezwiązane ze swoim wykształceniem hobby - tymczasem kolejna (i niestety jak mniemam nieostatnia) istota ciężko zapłaciła za to, że miała nieszczęście stać się zależną od łaski i niełaski tejże rozkosznej osóbki :cry:

Przykro Kasiu..Zawsze tacy mądrzy się znajdą.. :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 30, 2009 22:11

Bry wieczór :D padnięta?

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon mar 30, 2009 22:31

Wielbladziu

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon mar 30, 2009 23:32

halo, halo tu radio Mokotów :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto mar 31, 2009 0:10

padnięta, a jakże :twisted:
w dodatku ostatnią komputerową część tego badziewia znów przesunęłi o kolejne dwa tygodnie... miała zacząć się w ostatnich dniach lutego, zacznie się (być może :twisted: ) w połowie kwietnia... a ja cholera jasna chociaż to chciałabym mieć już z głowy :roll: ...

Busiek nie je :crying:
cały czas śpi zwinięta w kłębuszek w swojej leżance na parapecie... nie wiem, naprawdę nie wiem, co ja mam z nią zrobić :( któraś z Was napisała mi na priva o homeopatii - może i tego warto spróbować... tylko co zrobić, żeby ona choć trochę jadła bez ładowania w nią sterydów z taką częstotliwością :( ...?
dziś w nocy śniły mi się różne chorujące i umierające koty, wczoraj - że znalazłam na jakimś podwórku w budce cztery zakatarzone kociaki (w tym dwa NIEBIESKIE...), że połapałam je gołymi rękami i wszystkie zabrałam do siebie... dawno nie było tak, że jakieś kocie paranoje śnią mi się przez kilka nocy z kolei :roll: ...
boję się
tak strasznie się o nią boję...

jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za bazarki i za pozabazarkową pomoc finansową :oops: :1luvu:
bez tego wszystkiego też bym przecież za coś musiała ją leczyć i leczyłabym - bo jak inaczej? - ale nie miałabym już za co kupić sobie jedzenia :roll:

i cały czas jest mi smutno z tego niemojokociego powodu :( być może mogłam coś zrobić, zadziałać, w porę zacząć mówić i pisać oficjalnie... ale wtedy jeszcze byłam głupia, liczyłam się z jakimiś durnymi sentymentami... jestem wściekła sama na siebie :twisted:
:cry:

Wielbłądzio

Post » Wto mar 31, 2009 0:15

kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:

'Ile' lat czy głupoty?

Ile sobie wiosenek od urodzenia liczy. :lol: :lol: Dwa powiadasz? Lafizdrolek takoż. :lol: :lol:
Komórki mózgowe jakieś zapewne są.. :roll:

Obawiam się, że przynajmniej w Pioplusiowym łebku nigdy ich nie było i do dziś nie ma :roll: zresztą przecież zostało tu chyba nawet publicznie ustalone, że kiedy Bozia rozdawała innym kotkom rozumy, on zagapił się w kolejce po piękne paluszki i rozumu już dla niego nie starczyło :roll: :(

padam na pysk, a rano (bardzo rano, o wpół do ósmej :twisted: ) ma przyjść sąsiad naprawiać rury...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]