Sznureczka trzeba pilnować,czy wyjdzie.
Moderator: Estraven
Tyzma pisze:Biedna bidulkastrasznie to wygląda. Bubor a na stałe jej nie dajesz antyhistaminy? Może to by pomogło. wiesz u ludzi jak jest silna alergia to podaje się stale, nie wiem jak u kotów.
bubor pisze:Tyzma pisze:Biedna bidulkastrasznie to wygląda. Bubor a na stałe jej nie dajesz antyhistaminy? Może to by pomogło. wiesz u ludzi jak jest silna alergia to podaje się stale, nie wiem jak u kotów.
Prawdę powiedziawszy pierwszy raz słyszę o tej antyhistaminie, Wetka nigdy nie wspominała o czymś takim .
bubor pisze:Tyzma pisze:Biedna bidulkastrasznie to wygląda. Bubor a na stałe jej nie dajesz antyhistaminy? Może to by pomogło. wiesz u ludzi jak jest silna alergia to podaje się stale, nie wiem jak u kotów.
Prawdę powiedziawszy pierwszy raz słyszę o tej antyhistaminie, Wetka nigdy nie wspominała o czymś takim .
kalair pisze:Ou, Tyzmuś,razem pisałyśmy...

bubor pisze:Bardzo mi smutno gdy Kropusie dopada ta francowata alergia
Tyzma pisze:bubor pisze:Bardzo mi smutno gdy Kropusie dopada ta francowata alergia
jesteśmy z tobą Bubor, naprawdę. Spotkasz się z wetką to popytaj o leki. Może można ludziowe tylko inne proporcje?
kitkowa pisze:antyhistaminowe na koty nie działająGdyby tak było, nie mielibyśmy dylematów ze sterydami.
Bubor - cóż mogę powiedzieć... właściwie nicchyba tylko, że trzeba dalej do przodu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, Sylwia_mewka i 20 gości