Tymczasy*Samson-RakZlośliwy!3kocięta-s.92*AtosChoryCalciwiro

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 28, 2009 10:22

Samson pewnie gada wetowi:"widzisz jaki jestem fajny, a ty takie rzeczy kotu robisz". Jak się awanturuje w transporterze, to dobrze jest, najgorsza jest przedłużajaca się apatia. Wszystkiego najlepszego od nas!
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Sob mar 28, 2009 14:21

Bolus mnie rozczulil, Samsoniku kochany wracaj do zdrowia szybko, Aniu usciski gorace :1luvu:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Sob mar 28, 2009 18:42

ania bo Samson to taki kot, którego nie da się nie lubić :)
kontaktowy, gadatliwy, przylepiasty
pcha się na kolana do każdego, do każdego gada,kocha czesanie, daje ze sobą zrobić wszystko
i zero agresji :)
i do tego piękny :love:
tylko żeby wreszcie doszedl do siebie!

dziś dotal kroplówe i przeciwbólowe; od jutra będzie dostawal antybiotyk keflex w zawiesinie ( podobno slodki)

nadala z jedzeniem nie bardzo :? dużo śpi, malo spaceruje, ogólnie zmęczony jest :?
widać,że go boli; dziś jak jadl mięsko convalescenta- to lapkami próbowal wyciągać je z pysia- jakby mu doslownie jedznie wchodzilo w dziury czy co 8O :?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob mar 28, 2009 22:55

:cry: Obrazek
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Sob mar 28, 2009 22:55

:cry:
ObrazekObrazek

anial

Post » Sob mar 28, 2009 23:37

Anna Rylska pisze:ania bo Samson to taki kot, którego nie da się nie lubić :)
kontaktowy, gadatliwy, przylepiasty
pcha się na kolana do każdego, do każdego gada,kocha czesanie, daje ze sobą zrobić wszystko
i zero agresji :)
i do tego piękny :love:
tylko żeby wreszcie doszedl do siebie!

dziś dotal kroplówe i przeciwbólowe; od jutra będzie dostawal antybiotyk keflex w zawiesinie ( podobno slodki)

nadala z jedzeniem nie bardzo :? dużo śpi, malo spaceruje, ogólnie zmęczony jest :?
widać,że go boli; dziś jak jadl mięsko convalescenta- to lapkami próbowal wyciągać je z pysia- jakby mu doslownie jedznie wchodzilo w dziury czy co 8O :?

Pysiunio jeszcze chore i bolące :cry:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie mar 29, 2009 11:16

biedny kicio :cry:
ObrazekObrazek

anial

Post » Nie mar 29, 2009 11:27

Jak dzisiaj śliczny Samsonik,czy może coś więcej zjeśc?
Udało się podac Keflex?-bo te zawiesinu to tylko na poczatku słodkie,a potem to gorycz okropna i kociny plują i się ślinią.
Jak reszta kociaków i sunia?
A Ty Aniu odpoczęłaś trochę i walczysz z choróbskami?
ŻYCZYMY zdrowia Wszystkim :!:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Nie mar 29, 2009 15:53

czesc Aniu :D
Bolus mnie rozczulil chlopak :1luvu: czekal na ciebie i zasnal przy kompie a moze chcial do nas cos napisac :D

Samsonikowa paszczka jeszcze obolala bardzo,bidulek pewnie i by mial ochote cos przekasic ale jeszcze boli :(

Aniu a jak Samsonkowi smarujesz tzn wlewasz to sreberko to nie szkodzi nic jak troche polknie? Jak czesto on to dostaje do smarowania?
My wciaz trzymamy kciuki za was i wysylamy duzo cieplutkich mysli
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Nie mar 29, 2009 17:39

Cześć dziewczyny :)

Samsonik niestety nie chce jeść :( już nie wiem co ja mam robić :? daje mu na sile convalescenta ze strzykawki, paste energetyczną, jakoś próbuje ratować chudzinke

po kefleksie Samson pieni się okropnie, pieni się i biega jak glupi po mieszkaniu :? obrzucając śliną ściany :(
będzie ciężko z tm lekiem :?
NIKTKA/KARINKA nie zdawalam sobie sprawy ,że to takie paskuctwo jest :? a mialo być dobre, slodkie :?

Sunia czuje się dobrze, już wszystko w normie :)

Rudi - wylysial na karku, z jednej lapki - z parurków 2 znowu leci od wczoraj zielonkawa ropa :cry: ( przemywan rywanolem)
ja nie wiem co się dzieje, z tym kotem :(
w badaniach skóry, nic nie wyszlo, w hodowli też nic nie wyszlo :? a tu ciągle jakies niespodzianki
pakować antybiotyków w niego ciągle tez nie można - bo dostaje automatycznie grzyba :?

mamy zrobić to sioo i morfologie, a potem ostro rozpocząc natarcie związane z wzmacnianiem

wcale nie odpoczęlam, martwie się jak glupia :? jedyny plus, to to, z ekaszel mi mija :) nareszcie!

aha - Samsonik nawet nie spojrzy na suche jedzenie

sarra srebro koloidalne można stosowac zewnętrzenie i wewnętrzenie; dostaje to 2 razy dziennie

pozdrawiamy

Anna Rylska

Post » Nie mar 29, 2009 17:50

Kefleks - znamy, znamy :? Próbowałam dawać to kiedyś Rózi - kompletnie bez sensu. Wypluwała wszystko z pianą z pyska.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie mar 29, 2009 18:02

Aniu, mnie się zdaje, że jeśli Samsonik pieni się po jakiś leku, to trzeba zmienić lek, bo wyraźnie on kotu nie służy. :(

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Nie mar 29, 2009 20:02

zobaczymy co jutro wet powie, jak tak dalej pójdzie będziemy zmieniać lek :( choc wolalabym tego uniknąć; to studnia bez dna :(
jak sobie pomyśle co nas jeszcze czeka, to slabo mi się robi :(
jeszcze przeciez Lusienka nie tknieta :( ją tez czeka reperacja dziąsel :( i jak będzie tak samo jak z Samsonem, jak będzie tak ciężko po zabiegu, to mnie trafi coś... :oops:

jutro zapytam tez o coś na apetyt dla Samsona, tak nie może być! wracamy znowu do punktu wyjścia- do momentu kiedy Samsonik do nas trafil- wtedy przecież też byy ogromne problemy z jedzeniem- ale to spowodowane bylo- wiadomo stanem uzębienia, bardzo dlugim glodowaniem, zaciśniętym maksymalnie żolądkiem; jak tak dalej pójdzie to znowu brzusio mu się skórczy, a kiciuś musi jeszcze dużo nadrobić, musi przytyć przynajmniej jeszcze 2-2,5 kg!

Anna Rylska

Post » Nie mar 29, 2009 20:21

Aniu porozmawiaj z wetem,mi sie wydaje ze najlepiej by bylo podawac Samsonkowi kroplowki i cos w plynie dopyszcznie na wzmocnienie lub jedzonko w plynie,a i byc moze antybiotyk dodupnie,dopuki mu sie ta szczeka nie podleczy, bo jego poprostu ta szczeka boli cala.Ja sie mu wcale nie dziwie ze on jedzonka nie rusza a juz zwlaszcza suchego.I ze wogole nic nie chce do paszczy teraz nawet antybiotyku,cokolwiek mu podasz to go drazni.Czlowiek po wyrwaniu jednego zeba nie ma apetytu a on ma powaznie rozmemlane wiekszosc szczeki.To za krotki okres czasu zeby oczekiwac od niego aby cokolwiek wzial w paszczeke.
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Pon mar 30, 2009 18:26

Witamy

troche nas dziś nie bylo, wlóczylam sie po ludzkich wetach :?
mam zapalenie pluc 8O :( przynajmniej lekarz tak mówi, a myślalam, że mi przechodzi :( że kaszel ustaje to już dobrze- a tu tak niepsodzianka 8O :( teraz ja na antybiotykach :?

Samson wrócila do zastrzyków :( chyba tak będzie najbezpieczniej teraz; dziś dostal też kroplówke i catosal na apetyt- a z nim jest marnie :? wmuszam żarcie na sile :?
glównie śpi ale dużo się odzywa

koty wiosne czują - szaleją jak nakręcone :twisted:

Anna Rylska

[poprzednia][następna]