Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 28, 2009 22:17

He , he nakarmić, jeszcze trzeba dupcie wymasować każdemu. A niech Basia nie prześpi nocki a co, inni tylko tak muszą po nocach harować? NO ale rano idą maluchy do żłobka . No i czy nie dobrze że jezdem przezorna i przygotowana na telefon :twisted: w nocy z radosną wiadomością o prezenciku ? 8O A jeszcze dzisiaj byłam z Misiorem na badania i zaprzyjaźniona weterynarka naładowała mi cały worek RC dla maluszków. Prorok cy co? Gorzej bo Misior wygląda lepiej , bawi się , jest cały czas na lekach , karmie tylko specjalistycznej i mocznik odrobinę spadł ale kreatynina niestety rośnie :cry: Nie wygląda to dobrze a miałam taką cichą nadzieję.... :cry:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob mar 28, 2009 22:23

Dobra, dobra to że młoda to nie znaczy że spać nie mam :twisted: :twisted:

Pewnie w życiu jeszcze nie jedna nie przespana noc mnie czeka :roll:
MIKUŚ

Post » Sob mar 28, 2009 22:29

Mnie chyba łatwiej byłoby policzyć przespane - bo mniej niż tych drugich, no ale taki wybór własny więc nie narzekam :lol:
Obrazek

majencja

Post » Sob mar 28, 2009 22:32

Maja - nie uciekaj , zaraz pokażę Ci Twoje nowe "dzieci" :P
MIKUŚ

Post » Sob mar 28, 2009 22:35

Obrazek
Obrazek

Proszę oto i One.............
1) Tricolorka - na bank dziewczynka
2) Czarnuch - "potomek MISIORA"
3) Krówek, bądź łaciatka
4) Pingwinek bądź Pani garniturkowa
MIKUŚ

Post » Sob mar 28, 2009 22:36

Nie da się uciec bo w pracy jezdem :evil:
Obrazek

majencja

Post » Sob mar 28, 2009 22:39

MIKUŚ pisze:Obrazek

O jeeee 8O , jakie maluszki :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 28, 2009 22:41

MIKUŚ pisze:Maja - nie uciekaj , zaraz pokażę Ci Twoje nowe "dzieci" :P

Dawaj Baśka 8O bo powiem szczerze jak p. Iwonka wyciągnęła to pudełko z maluszkami to szczerze mówiąc nie zajarzyłam kompletnie, że to moga być maluszki :cry: maluszki to mało powiedziane to oseski :cry: nie wiem co babie się stało, że dzwoniła do mnie że maleńtasy są w schronisku bo ona tak dziwna albo gorzej :twisted: może maleńtasy będą miały farta :) Basia napisz czy je nakarmiłaś i czy mają się dobrze w tej chwili plissss Majka a z kocim żłobkiem to chyba w złą godzinę wypowiedziałyśmy :( ja tylko wyrażam po cichu takie życzenie, żeby slepaczków było jak najmnie to możliwe, powiem szczerze , że w innej sytuacji nie wiem co byśmy zrobiły, nie wiem czy nie musiałybyśmy ich niestety uśpić :cry: ale to ciężka decyzja co innego sterylka aborcyjna co innego uspienie ślepaczków :cry: chociaż sama nie wiem :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 28, 2009 22:41

O w mordę już je kocham- tylko żeby im się udało!
Obrazek

majencja

Post » Sob mar 28, 2009 22:45

Proszę, proszę - jaką furorę zrobiły. Ledwo 3 dni maja a już kariera im pisana 8) Zwłaszcza jak je Maja odchowa :wink:
MIKUŚ

Post » Sob mar 28, 2009 22:48

Uśpić? Myślę że skoro żyją to trzeba dać im szansę.Jak mawiają - jak ktoś ma żyć to nawet medycyna mu nie zaszkodzi. Jeżeli się nie uda to co innego niż świadoma decyzja o pozbawieniu życia. Tym bardziej , ze ktoś mimo wszystko ich nie utopił tylko przyniósł. Może z głupoty, może ze strachu teraz to nie ważne. Wykarmiłam Poldka, wykarmiłam zająca to i te maluchy bedę karmic i niańczyć a czas pokaże.
Obrazek

majencja

Post » Sob mar 28, 2009 22:49

Oj.....zdziwiona byłam ale jak się przyssały do "cyca" to normalnie zgłupłam - myślałam że będzie trza im smoka na siłę wkładać, a tu proszę.....One same chcą cyckać. i nie ważne co :wink: Ważne żeby tylko pomamlać. Fajniusie te maluszki. Maju zostałaś szczęśliwą matką :wink:
MIKUŚ

Post » Sob mar 28, 2009 22:50

terenia1 pisze:
majencja pisze:Bo tak po prostu najprościej, jak traktuje się zwierze jak rzecz no to zawsze można sie go pozbyć. :evil:
Nie zdziw się Tereniu - pokicał dzisiaj na Twój adres Zajączek Wielkanocny :wink:

No niestety tak jest najprościej :( o kurcze Zajączek Wielkanocny ja już chyba za duuuuża jestem na Zajączka :lol: :wink:
Właśnie wróciłam do domku kicia już zabrana ze schroniska na szczęście trafiła do Kropeczki13 i Jadzi - śliczna młodziutka kicia zagubiona w sytuacji w której się znalazła :( taka biało bura koteczka mam nadzieję , że Wiesiu pewnie znajdzie chwilkę i będziemy mogli kicię obejrzeć, razem z kicią przywiozłyśmy 4 ślepe maleństwa, ktos je podrzucił w pudełeczku w ręczniczkach pod komisariatem policji :twisted: cholera co za "ludzki człowiek" :twisted: i tak wylądowały w schronisku :twisted: kurcze co ludzią sie wydaje :twisted: czy są tak głupi że nie wiedzą że dla takich maleństw to wyrok :twisted: po prostu brak mi słów :evil: są w tej chwili u Basi musi je nakarmić więc dziś ciężka i długa noc czeka Basię :(

To Mania
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob mar 28, 2009 22:56

MIKUŚ pisze:Oj.....zdziwiona byłam ale jak się przyssały do "cyca" to normalnie zgłupłam - myślałam że będzie trza im smoka na siłę wkładać, a tu proszę.....One same chcą cyckać. i nie ważne co :wink: Ważne żeby tylko pomamlać. Fajniusie te maluszki. Maju zostałaś szczęśliwą matką :wink:

Basiu one chyba już już cholernie były głodne 8O już się wydzierały 8O kurcze mam nadzieję, że im się uda :) pod taką świetną opieką :D cudne są 8O słodkie maleńtasy 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 28, 2009 23:00

Kciuki dla maluchow !

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

[poprzednia][następna]