[quote]Czy kotka miała pobraną krew? Jakie badania będzie miała zrobione? Jaki antybiotyk dostaje Sisi? Skoro Sisi nie je, dlaczego jej nie karmicie? Przecież ucierpi na tym wątroba. Może być za póżno.
Jakie kroplówki dostawała Sisi, podskórne, czy dożylne?
Masz jej robić w domu kroplówki i zastrzyki? Masz doświadczenie? Żle podana kroplówka może zabić.
A co z zapaleniem płuc, czy już wyszła z tego? Ten wet zna Sisi? Miałyście pójść do innego.[/quote]
-krew będzie miała pobraną w poniedziałek,dziś była zbyt odwodniona i krew zageszczona,bedzie morfologia proba wątrobowa,nerkowa,
-antybiotyk w zastrzyku 48mio godzinny,nie zapamiętałam nazwy,moze Monika pamieta
-kroplówki podskórne,nawadniające,w domu Monika miała podac jeszcze dziś 5 ml,a jeżeli kotka jutro znów nie bedzie piła,nastepne 5-7 ml podskórnie,wykona je znajoma z doświadczeniem
-osłuchowo z zapalenia płuc całkiem wyszła,oczka,kanaliki łzowe,nosek czysty wzorcowo,wet nie stwierdził koniecznosci rtg
-ten wet skojarzył sisi bo to w tej lecznicy są wykonywane sterylki miejskich bezdomniaczków metodą maleńkiego może 1,5 cm bocznego cięcia i właśnie on ją ciął,oglądał dziś swoją"robotę" pieknie zagojoną
co do karmienia to już Monika musi się wypowiedziec,ja mogę tylko zdac relację z dzisiejszej wizyty,ze swojego doświadczenia podpowiedziałam sos z whiskasa,wodę z mlekiem,namoczenie chrupek i polanie sosem,gerberki niemowlece bo tunczyk nie przeszedł,
w ogóle przy badaniu brzuszka nie ma żadnej bolesności,jakieś resztki kałowe w przewodzie są.powinna byc już koopka ,raczej wygląda na to że Sisi je tak mało z powodu psychiki,
Edit :widzę że pisałyśmy jednocześnie