Moderator: Estraven

Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Najważniejsza to dobra współpraca. Zawsze coś smacznego się sięgnie. Pysia
No pewnieA Mru dziś na mnie nie ksycała
![]()
![]()
![]()
oby tak dalej.
Fsystko zalezy od Duzej. Bo Mru się wkuza, jak jej Duza daje syropa. I ftedy Mru ksycy na fsystkich
Mru, oszczedzaj glos!
Mru
Tak myślisz? To jak mam swoje niezadowolenie pokazać?
Mru
Udawaj, ze w depresje popadlas.
Mru
Jak to się robi?
Mru
Trzeba zamknac sie w sobie.
Nie nawiazywac zadnych kontaktow z otoczeniem.
Mru
czarna.wdowa pisze:Komunikować się ze światem jedynie przez net
Dorota pisze:Dziewczyny,
jestescie?
Mru
MaryLux pisze:Weszłam do pudełka, w którym przyjechało moje żarełko. I nie wychodzę. Każę sobie podawać jedzonko do tego łóżeczka. Czy może tak być?
MruJafka
kinga w. pisze:Cześć, Inuś!
Duża naprawiła nasz drapak. Mówi że to Duży naprawił... Ciekawe jak! Potwory dalej się panoszą.
Kłaczek relacjonujący
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Weszłam do pudełka, w którym przyjechało moje żarełko. I nie wychodzę. Każę sobie podawać jedzonko do tego łóżeczka. Czy może tak być?
MruJafka
Oczywiscie![]()
mnie sie to bardzo podoba![]()
![]()
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Najważniejsza to dobra współpraca. Zawsze coś smacznego się sięgnie. Pysia
No pewnieA Mru dziś na mnie nie ksycała
![]()
![]()
![]()
oby tak dalej.
Fsystko zalezy od Duzej. Bo Mru się wkuza, jak jej Duza daje syropa. I ftedy Mru ksycy na fsystkich
Mru, oszczedzaj glos!
Mru
Tak myślisz? To jak mam swoje niezadowolenie pokazać?
Mru
Udawaj, ze w depresje popadlas.
Mru
Jak to się robi?
Mru
Trzeba zamknac sie w sobie.
Nie nawiazywac zadnych kontaktow z otoczeniem.
Mru
Weszłam do pudełka, w którym przyjechało moje żarełko. I nie wychodzę. Każę sobie podawać jedzonko do tego łóżeczka. Czy może tak być?
MruJafka
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Weszłam do pudełka, w którym przyjechało moje żarełko. I nie wychodzę. Każę sobie podawać jedzonko do tego łóżeczka. Czy może tak być?
MruJafka
Oczywiscie![]()
![]()
Przez chwilę był tam ze mną Psot. Oboje się odcięliśmy od świata. Duża nas podglądnęła i zrobiła "pstryk" taką jakąś dziwną maszyną. Mówi, że po tym "pstryk" w poniedziałek wszystkim pokaże, jak to wyglądało
MruJafka

Dorota pisze:
Hm... Nie jestem pewien.
Koty lubia kartony.
Nawet gdy nie maja depresji...
Ale - poki co - siedz tam.
Mru
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Weszłam do pudełka, w którym przyjechało moje żarełko. I nie wychodzę. Każę sobie podawać jedzonko do tego łóżeczka. Czy może tak być?
MruJafka
Oczywiscie![]()
![]()
Przez chwilę był tam ze mną Psot. Oboje się odcięliśmy od świata. Duża nas podglądnęła i zrobiła "pstryk" taką jakąś dziwną maszyną. Mówi, że po tym "pstryk" w poniedziałek wszystkim pokaże, jak to wyglądało
MruJafka
no nareszcie będą fotki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 14 gości