Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:Małgosiu, tu masz dwie nevy masquarade. Gosza to ten niebieski z pełną maską, a Grisz jest pręgowany. Jest to rasa siostrzana syberyjczyków. Nevy od klasyków odróżnia kolor sierści i kolor oczy. U nev zawsze są niebieskie ( im bardziej niebieskie tym lepiej) Struktura futra powinna być identyczna jak u klasycznych syberyjczyków. Rasa ta jako NEM została uznana od 2009 r wstępnie na dwa lata. I od tego roku nevy są pełnoprawnymi uczestnikami wystaw. Są to piękne, łagodne, rozgadane koty.
kropkaXL pisze:Małgosiu-właśnie odebrałam z poczty przesyłkę![]()
![]()
![]()
Alez mi niespodzianke zrobiłaś-bardzo,bardzo dziękuję!
Ogoniaste szaleją-jedno przez drugie chce łapac piórka,a Ptyś najzdolniejszy-złapał zebami z góry(z kanapy)-i już bączek był w jego posiadaniu,ale tylko na chwilkę,zaraz maleńka Antosia mu odebrała zabaweczke,bo on jej na wszystko pozwala i teraz ona bawi się,a reszta patrzy siedząc na dupkach-kiedy tej małej jędzy sie znudzi!
A słodkości poczekają na Wielkanoc-niech sobie jeszcze zajączek pożyje!![]()
Popatrzyłam na zdjęcia Mili-kiedyś i teraz-jaka była biedna na tym śniegu i mrozie!
Ech jaka szkoda,że nie mozna pomóc wszystkim biedactwom!!!
muac pisze:ilu juz sie dalo pomoc i tego sie trzymajmy.
Erin pisze:To bardzo dobrze! Może w końcu i w Polsce świadomość ludzi stanie się większa i będzie mniej bied do ratowania.
Miłego weekendu!![]()
Czy u Was też pogania się zegarki?
muac pisze:
zmienilismy czas dwa tygodnie temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości