Mam 19 kotow na dt. Aktualnie brakuje karmy, mam ostatnie worki zwirku.
Podupadlam na zdrowiu, mam zelacenia by lezec, obowiazki przejela wiec moja mama, ktora juz tak jest zawalona robota...
Juz nie pisze o dlugu ktory, ciagle wynosi ok 2,5tys, teraz potrzebujemy karmy i zwirku, oraz srodkow na sterylizacje 8 kotek, w tym wolnozyjacych, czas leci a kotki sa po rujkach.....
Prosze o wsparcie, mam klopoty.
Calkowity dochod z tej aukcji zostanie przekazany na biezace wydatki zwiazane z wyzywieniem i akcja sterylizacyjna moich tymczasowiczow.
Szczegolowe rozliczenie wplywow i wydatkow mozna zobaczyc TUTAJ
Szczegolowy wykaz kociakow jest TUTAJ
Oferuje programy edukacyjne dla najmlodszych
1. Poznaje literki.
Program edukacyjny dla dzieci w wieku od 3 do 7lat.
Mnostwo oryginalnych obrazkowych zgadywanek, wierszykow, gier ruchowych, edukacyjnych kolorowanek, nauczy dzieci prawidlowego zapisu i brzmienia liter, wyksztalci umiejetnosci jezykowe, rozwinie zdolosci plastyczne, rytmiczne i ruchowo-zmyslowe.
cena wywolawcza 10zl
cena 10zl chiquita_1978
cena 12zl sherina

2. Poznaje cyferki.
Edukacyjny program dla najmlodszych w wieku od 3 do 7 lat.
mnostwo ciekawych zabaw i cwiczen, zabaw logicznych, obrazkowych zagadek i wierszykow nauczy dzieci podstaw matematyki, wartosci liczbowych, zapisu cyfr, wyksztalci umiejetnosc logiczbego myslenia, wyostrzy spostrzegawczosc. program gruntownie przygotowuje do pierwszych lat szkoly i zapewni wymienita zabawe.
cena wywolawcza 10zl
cena 10zl chiquita_1978
cena 12zl sherina

na rownoleglych akcjach wystawiam miseczke RC, mam tez nowa bizuterie, zegarek, ozdoby do wlosow... prosze o udzial w moich aukcjach.
Koszt przesylki pokrywa kupujacy.
Aukcja potrwa przez 7dni od pierwszej oferty.
Zakonczenie aukcji 2 kwietnia o 21:13
Dziekujemy za udzial w aukcji