w tym miejscu chciałam oficjalnie podziękować Dobrej Duszy, która w moim imieniu wpłaciła 2 Ciachy w lutym i na początku marca (nie bez mojej wiedzy i zgody oczywiście ) - bardzo Ci dziękuję w imieniu kociastych!
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
3 koty złapane - 1 kocurek wykastrowany już dziś, jego siostra i mama będą sterylizowane w niedzielę.
Ludzie, którzy je dokarmiają, bardzo nam pomogli. Przekazali także 240 złotych na Ciacha (zostanie rozliczone, gdy spotkam się z Myszką.xww) i pomogli w łapaniu i transporcie .
Witam,
Obserwuję wątek od paru dni i gorąco popieram akcję Ciach. Super sprawa! Właśnie przelałam 100 zł, żeby chociaż tak Wam pomóc. Może dzięki temu mniej będzie bezdomnych kotów na ulicach, tylko żebyście nie przesadzili:) bo takie wałęsające się też potrzebne:)
Pozdrówki i trzymam kciuki