Wygrałaś

Podaj mi adres na PW, a ja już proszę Wielbłądzia, żeby podała Ci numer konta.
Dziękuję za licytowanie, zachęcanie do licytacji, za ciepłe słowa.
Moderator: Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Licytacja już chyba zakonczona. Czy moge prosić o numer konta do wysyłki pieniedzy? Jesli nie wyślę dzisiaj to jest niewykluczone że będe mogła to zrobić dopiero w poniedziałek - jutro wyjeżdżam i nie wiem, czy przez weekend będe miała dostep do internetu.
Marcelibu pisze:Ja-Ba pisze:Licytacja już chyba zakonczona. Czy moge prosić o numer konta do wysyłki pieniedzy? Jesli nie wyślę dzisiaj to jest niewykluczone że będe mogła to zrobić dopiero w poniedziałek - jutro wyjeżdżam i nie wiem, czy przez weekend będe miała dostep do internetu.
Ja-ba. Podaj adres do wysyłki, puszczę Ci tę bransoletkę kurierem w poniedziałek (bo owa biżuteria jest u mnie na tymczasie).
Femka pisze:no nie wiem... może jakaś wizyta przedadopcyjna. Trzeba chociaż balkon sprawdzić
Ja-Ba pisze:Femka pisze:no nie wiem... może jakaś wizyta przedadopcyjna. Trzeba chociaż balkon sprawdzić
zapraszam serdecznie, po gwoździe nie polecę, ale po dobre winko - owszemi kocie chrupki - koniecznie łiskasa
Femka pisze:a ja gooopia myślałam, że to z sympatii
Femka pisze:a ja gooopia myślałam, że to z sympatii
Femka pisze:mam pomysł, Marcelibu popracuje, bo musi schudnąć, a ja tymczasem zbadam zawartość piwniczki
Ja-Ba pisze:krótko mówiąc ogród dalej bedzie ą natiurell
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości