jak w temacie

poproszę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iryska pisze:Proszę o usunięcie postu !!!!!! z przyczyn osobistych !!!! Czy jest tu jakiś MODERATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????
iryska pisze:Nie krzyczę , tylko proszę , niewiem jak i gdzie napisać do Irafała, slabo się tu orientuję, Dlaczego nie mogę zwyczajnie odejść z MIAU ,przestało mi się tu podobać, skoro podobno nie można usunąć konta ???? to chcę usunąć swój post ! POMOCY !!!!!!!!!!!!!
iryska pisze:Cameo pisze:iryska pisze:Proszę o usunięcie postu !!!!!! z przyczyn osobistych !!!! Czy jest tu jakiś MODERATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????
Nie krzyczczy napisałaś PW do Irafała? i dlaczego chcesz usunąć posty... nie możesz zwyczajnie "odejść" z miau?
![]()
Nie krzyczę , tylko proszę , niewiem jak i gdzie napisać do Irafała, slabo się tu orientuję, Dlaczego nie mogę zwyczajnie odejść z MIAU ,przestało mi się tu podobać, skoro podobno nie można usunąć konta ???? to chcę usunąć swój post ! POMOCY !!!!!!!!!!!!!
do osoby o nicku Irafal i tak nic nie trafi, bo nick moderatora to lrafal (el-rafal)varia pisze:iryska pisze:Nie krzyczę , tylko proszę , niewiem jak i gdzie napisać do Irafała, slabo się tu orientuję, Dlaczego nie mogę zwyczajnie odejść z MIAU ,przestało mi się tu podobać, skoro podobno nie można usunąć konta ???? to chcę usunąć swój post ! POMOCY !!!!!!!!!!!!!
Ależ możesz zwyczajnie odejść. Po prostu kliknij w ten krzyżyk w prawym górnym rogu przeglądarki i więcej nie wpisuj w pasek adresowy: http://forum.miau.pl. I problem rozwiązany - bez angażowania osób trzecich. Polecam!
Anja pisze:do osoby o nicku Irafal i tak nic nie trafi, bo nick moderatora to lrafal (el-rafal)varia pisze:iryska pisze:Nie krzyczę , tylko proszę , niewiem jak i gdzie napisać do Irafała, slabo się tu orientuję, Dlaczego nie mogę zwyczajnie odejść z MIAU ,przestało mi się tu podobać, skoro podobno nie można usunąć konta ???? to chcę usunąć swój post ! POMOCY !!!!!!!!!!!!!
Ależ możesz zwyczajnie odejść. Po prostu kliknij w ten krzyżyk w prawym górnym rogu przeglądarki i więcej nie wpisuj w pasek adresowy: http://forum.miau.pl. I problem rozwiązany - bez angażowania osób trzecich. Polecam!
pokaz mi jasanna-ho pisze:Anja pisze:do osoby o nicku Irafal i tak nic nie trafi, bo nick moderatora to lrafal (el-rafal)varia pisze:iryska pisze:Nie krzyczę , tylko proszę , niewiem jak i gdzie napisać do Irafała, slabo się tu orientuję, Dlaczego nie mogę zwyczajnie odejść z MIAU ,przestało mi się tu podobać, skoro podobno nie można usunąć konta ???? to chcę usunąć swój post ! POMOCY !!!!!!!!!!!!!
trafi, trafi
mamy na forum osobę o nicku Irafal
sanna-ho pisze:nie ma![]()
![]()
a był taki na pewno, bo się parę miesięcy temu dziwiłam, że się komuś chce pod admina podszywać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości