Ruda @ łazi za mna jak ide do kuchni. Wychodzę nie biorąc nic kociego - drze mordę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Rozglądaj się! Jest dużo puchatków potrzebujących domku i ciągle pojawiają sie nowe.
Tyzma pisze:spuścić wątek z oka i już Hino ani Kłaczka na zdjęciach nie ma
kalair pisze:Tyzma pisze:spuścić wątek z oka i już Hino ani Kłaczka na zdjęciach nie ma
A myślisz,że Futerko była?
Tyzma pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:spuścić wątek z oka i już Hino ani Kłaczka na zdjęciach nie ma
A myślisz,że Futerko była?
no bo kinga tak wybiórczo - niektórym po prostu nie chce przyjemności zrobić
kinga w. pisze:Poooomaaaału... Kalair, na Alle jest kotka perska szylkretowa... Drą się co prawda że 400chcą, ale że dokładaja do niej kupę sprzętu, karmy itd. Jakby ich tak zza winkla podejść... Może by się odgadało... Kota cudowna!
A foty nie są pod publikę, tylko akurat kota ślicznie pozowała!
kinga w. pisze:Poooomaaaału... Kalair, na Alle jest kotka perska szylkretowa... Drą się co prawda że 400chcą, ale że dokładaja do niej kupę sprzętu, karmy itd. Jakby ich tak zza winkla podejść... Może by się odgadało... Kota cudowna!
A foty nie są pod publikę, tylko akurat kota ślicznie pozowała!
kinga w. pisze:Trafiłam na coś co Hino lubi... Serek... Tylko że po wpadce z Tyśkiem serek u nas jest out...
kinga w. pisze:Ona nic... Tylko Tyska trzeba trzymać za doopsko bo sie rwie...
Od Zirrael? NIe widziałam. To na co liczysz?
kinga w. pisze:Iris? No niby tak...W końcu to ja tu jestem spec od dokoceń na wariackich papierach!!Ktoś musi być rozsądny!
kalair pisze:kinga w. pisze:Iris? No niby tak...W końcu to ja tu jestem spec od dokoceń na wariackich papierach!!Ktoś musi być rozsądny!
Też.Alei kasa.![]()
![]()
Zaryzykowałabym. Ona jest młoda-1,5 roku.Myślę,że z Lafinką by sie dogadały...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 64 gości