iza71koty pisze:WSPARCIE BARDZO POTRZEBNE!!!!!PROSIMY.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:WSPARCIE BARDZO POTRZEBNE!!!!!PROSIMY.
iza71koty pisze:Dziewczyny mam cudowną wiadomosć. Kolejna koteczka z opuszczonych dzialek MIMI ma już Opiekuna Wirtualnego od dziś. Bardzo się cieszymy!!!!!!Bardzo. Nowym Opiekunem jest Prosiaczki2. To Piękna wiadomość dla nas :lol:![]()
iza71koty pisze:Dziewczynki juz wróciły po sterylkach. Tosia jest bardziej wybudzona i spokojniejsza. Tina troszkę bardziej zestresowana nową sytuacją.Mam nadzieję że dadzą w nocy trochę pospaćSzwy są niewielkie więc pewnie ciaż nie było.Powinno być dobrze
iza71koty pisze:Dziewczyny mam cudowną wiadomosć. Kolejna koteczka z opuszczonych dzialek MIMI ma już Opiekuna Wirtualnego od dziś. Bardzo się cieszymy!!!!!!Bardzo. Nowym Opiekunem jest Prosiaczki2. To Piękna wiadomość dla nas
prosiaczki2 pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny mam cudowną wiadomosć. Kolejna koteczka z opuszczonych dzialek MIMI ma już Opiekuna Wirtualnego od dziś. Bardzo się cieszymy!!!!!!Bardzo. Nowym Opiekunem jest Prosiaczki2. To Piękna wiadomość dla nas
Witam wszystkich![]()
Iza, nie ma za co dziękować, cieszę się, że mogłam pomóc.
Przelew dla Mimi poszedł dzisiaj, mam nadzieję, że dotrze do jutra.
Pozdrawiam :- )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 348 gości