Agness78 pisze:Może i Milka w końcu znajdzie swój domek....
Trzeba w to wierzyć.... tylko czemu tak długo musi czekać

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Jutro czeka mnie ostateczna rozmowa z panią, która jest Milką zainteresowana. Dziś wyślę jej fotki i zobaczymy, co powie. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to w sobotę mogłaby już jechać do domu.
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Jutro czeka mnie ostateczna rozmowa z panią, która jest Milką zainteresowana. Dziś wyślę jej fotki i zobaczymy, co powie. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to w sobotę mogłaby już jechać do domu.
Ja po ostatnich przykrych informacjach o Długouchym i Fileciku.... już się boję cieszyćAle bardzo, bardzo bym chciała żeby sie udało!
Milcia zasługuje na normalne życie w najlepszym domku!
Kicia_ pisze:Milka w sobotę jedzie do domu. Dom jest w górach, daleko od głównej drogi, czeka na nią kochająca rodzina. Na razie założenie jest takie, że Milka ma być kotkiem niewychodzącym, planowane są tylko spacerki na smyczy, ale nawet jeśli zmieniliby zdanie, to miejsce jest bezpieczne i Milka na pewno będzie tam szczęśliwa.
Kicia_ pisze:Milka w sobotę jedzie do domu. Dom jest w górach, daleko od głównej drogi, czeka na nią kochająca rodzina. Na razie założenie jest takie, że Milka ma być kotkiem niewychodzącym, planowane są tylko spacerki na smyczy, ale nawet jeśli zmieniliby zdanie, to miejsce jest bezpieczne i Milka na pewno będzie tam szczęśliwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 9 gości