Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muac pisze:az mnie zimne ciarki przeszly, robale z pluc !!! biedna malenka Zulcia, to tak przy okazji jak juz temat wyplynal jak czesto trzeba odrobaczac?
Mila zmiataj do lozka i zrob sobie kompresy z kocich futerek jutro bedziesz jak nowonarodzona.
kropkaXL pisze:Milenko-moje koty sa takie paskudne,że nie opłaca mi sie kupowac jedzonka,o którym nie wiem czy bedzie smakowało-wolę jednak kupowac im mięsko-w sumie i tak najtaniej wychodzi!!!
Ostatnio Klara chetnie jadła piers z kurczaka,w zamrazarce zawsze sa serca wołowe,czasem udaje mi sie kupic mięso królika i jakoś leci![]()
A w sezonie wędkarskim,siostra zaopatruje mnie w swieże ryby-dostają 1-2x w tygodniu-uwielbiają!
kropkaXL pisze:muac pisze:az mnie zimne ciarki przeszly, robale z pluc !!! biedna malenka Zulcia, to tak przy okazji jak juz temat wyplynal jak czesto trzeba odrobaczac?
Mila zmiataj do lozka i zrob sobie kompresy z kocich futerek jutro bedziesz jak nowonarodzona.
Małgosiu-to Daszka ma te robale w płuckach!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości