Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Motodrama pisze:Znajda Munio z kłopotami trawiennymi - na przemian obstrukcje i rozwolnienia ma zakazane ryby definitywne. Poza tym ryby nie są zalecane kastratom.
kinga w. pisze:Motodrama pisze:Znajda Munio z kłopotami trawiennymi - na przemian obstrukcje i rozwolnienia ma zakazane ryby definitywne. Poza tym ryby nie są zalecane kastratom.
Dlaczego? Zaskoczyłaś mnie...
Motodrama pisze:kinga w. pisze:Motodrama pisze:Znajda Munio z kłopotami trawiennymi - na przemian obstrukcje i rozwolnienia ma zakazane ryby definitywne. Poza tym ryby nie są zalecane kastratom.
Bo odkłada im się Ca.
kinga w. pisze:Motodrama pisze:kinga w. pisze:Motodrama pisze:Znajda Munio z kłopotami trawiennymi - na przemian obstrukcje i rozwolnienia ma zakazane ryby definitywne. Poza tym ryby nie są zalecane kastratom.
Bo odkłada im się Ca.
Dzięki za wiedzę! Nie wiedziałam... Ograniczymy rybki. Szkoda bo moje bardzo lubią.
Motodrama pisze:kinga w. pisze:Motodrama pisze:kinga w. pisze:Motodrama pisze:Znajda Munio z kłopotami trawiennymi - na przemian obstrukcje i rozwolnienia ma zakazane ryby definitywne. Poza tym ryby nie są zalecane kastratom.
Bo odkłada im się Ca.
Dzięki za wiedzę! Nie wiedziałam... Ograniczymy rybki. Szkoda bo moje bardzo lubią.
Daj linka do Twoich kotów, chętnie poznam.
estre pisze:To jeśli kocie puszki z rybą to nie ryba to mogę spokojnie dawać tak?
Motodrama pisze:estre pisze:Najważniejsze, żeby ryba była gotowana i niesolona.
Katiusza pisze:Motodrama pisze:estre pisze:Najważniejsze, żeby ryba była gotowana i niesolona.
Ale wlasciwie czemu zaleca sie podawanie gotowanych? moja jadala kiedys rozmrazane filety i bylo ok, zadnych zaburzen trawienia. tym bardziej ze gotowanych nie chciala.
pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, Google [Bot] i 106 gości