kalair pisze:Ciekawe odkrycie!![]()
![]()
Romuś i Kothko!
Bardzo ciekawe

teraz już nie wiem co zjada jedzonko wystawiane

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ciekawe odkrycie!![]()
![]()
Romuś i Kothko!
MaryLux pisze:Ceść RomeckuMas jus seteckę, powiec Duzej, zeby nowy wątek załozyła sypko-sypko
Inka
kothka pisze:MaryLux pisze:Ceść RomeckuMas jus seteckę, powiec Duzej, zeby nowy wątek załozyła sypko-sypko
Inka
CZeść Ineczko
Duża powiedziała, że dopiero jutro rano, bo dzisiaj już musi wychodzić i do wieczora nie wróci
Romek
MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:Ceść RomeckuMas jus seteckę, powiec Duzej, zeby nowy wątek załozyła sypko-sypko
Inka
CZeść Ineczko
Duża powiedziała, że dopiero jutro rano, bo dzisiaj już musi wychodzić i do wieczora nie wróci
Romek
To okropne, ze tak biednego kotka zaniedbują:placz::placz:
Inka
kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:Ceść RomeckuMas jus seteckę, powiec Duzej, zeby nowy wątek załozyła sypko-sypko
Inka
CZeść Ineczko
Romek
Inka
Biedny kotek musi się przyzwyczaić![]()
W sumie i tak nie ma mnie tylko przepisowe 8 godzinMiędzy innymi po to, zeby kotek mógł mieć niedługo kolegę
MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:Ceść RomeckuMas jus seteckę, powiec Duzej, zeby nowy wątek załozyła sypko-sypko
Inka
CZeść Ineczko
Romek
Inka
Biedny kotek musi się przyzwyczaić![]()
W sumie i tak nie ma mnie tylko przepisowe 8 godzinMiędzy innymi po to, zeby kotek mógł mieć niedługo kolegę
Jakoś nie wierzę w tego kolegę dla Romka...
kalair pisze:SETKA!!!![]()
![]()
Nowy wąteczek chyba prosimy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, lucjan123 i 28 gości