co się dzieje z kotką 16/09? strasznie żle wygląda...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Przez to zamieszanie z Długouchym zapomniałam napisać, że w baraku jeden kocio ma straszną deprechę.
122/09 5 letni kocurek, bardzo przygnębiony
Normalny kot po otwarciu klatki próbowałby zwiać. Jego klatki nawet nie trzeba zamykać, bo on i tak się nie rusza z miejsca i nie wiem, czy coś je. Może ktoś mógłby mu zaoferować DT?
Sheakspire pisze:Kicia_ pisze:Przez to zamieszanie z Długouchym zapomniałam napisać, że w baraku jeden kocio ma straszną deprechę.
122/09 5 letni kocurek, bardzo przygnębiony
Normalny kot po otwarciu klatki próbowałby zwiać. Jego klatki nawet nie trzeba zamykać, bo on i tak się nie rusza z miejsca i nie wiem, czy coś je. Może ktoś mógłby mu zaoferować DT?
Kocio potrzebuje tylko odrobiny nadziei na własne Miejsce na Świecie... Dla Kogoś może zostać naprawdę Rozkosznym Kawalerem
wiem to bo Romek wyglądał tak samo,a dziś...
Kicia_ pisze:Panie ze schroniska bardzo dziękują za ogłoszenia kotków po zmarłej starszej pani. Podobno odzew jest niesamowity i są pełne podziwu dla naszej skuteczności. Na weekend umówionych jest sporo osób, żeby je obejrzeć.
Mruczeńka1981 pisze:Już w DT.Jest zdrowa:)
Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:Już w DT.Jest zdrowa:)
Jakim DT? Przecież oni ją adoptowali na stałe
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:Już w DT.Jest zdrowa:)
Jakim DT? Przecież oni ją adoptowali na stałe
![]()
![]()
Oj dziewczyny , nie dziwie się że można orientacje stracić... ostatnio tyle sie dzieje - oby były tylko same dobre wiadomości - jak z tą kicią
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 82 gości