Witam Was serdecznie! Przepraszam za nieobecność, ale ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu. Już w następny czwartek mamy sprawdzian klas 6... Potem to już tylko do świąt, tydzień po świętach zielona szkoła, nauczyciele już nas nie będą męczyć itd.. Ja się zbytnio nie stresuję tym całym testem. Tak czy siak pójdę do rejonowego gimnazujm.
No prawdziwy taki na płótnie. Ineski nie umiem malować. Z resztą po prostu mi nie wychodzi. Moje obrazy czasem są takie nieżyciowe i nieprawdziwe. Niby kot a jednak coś innego.
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy Cinnamoncat
Wszystkim kotom w kolorze colourpoint (i nie tylko), a także forumowiczom
] Samych przyjemności w czasie tych wiosennych Świąt. Smacznego jajeczka, zdrówko i humorki żeby dopisywały, miłej niespodzianki od zajączka, a pogoda tak piękna, że miłych spacerków życzymy Maurycy, Estian, Amos z Dużą i Dużym Wesołych Świąt!
I jak zwykle święta, święta i po świętach A tutaj zdjęcie Czesi z dzisiejszej sesji :
http://upload.miau.pl/3/202133.jpg Od czasu do czasu się odezwiemy
Pusto tu trochę i tak smutno... Nawet Wam życzeń świątecznych nie złozyłam. Ehhh. Myślę, że następnej części wątku nie będzie, bo w ogóle nie mam ostatnio czasu na komputer. Mimo to witam wszystkich serdecznie.
Czekoladka pisze:( Myślę, że następnej części wątku nie będzie, bo w ogóle nie mam ostatnio czasu na komputer. Mimo to witam wszystkich serdecznie.
Jak to nie bedzie? Ja chcę wiedzieć co u Ines i od czasu do czasu fotki jej zobaczyć Czas to problem, wiem. Ale nie musisz co dzień wchodzić na miau, choć czasami zajrzyj i Ineskę pokaż