Moderator: Estraven
Monostra pisze:Nie dość że nazwała Baleronem (choć biedaczek już coraz bardziej kananosa przypomina), to jeszcze chyba postarzyła
. Sznycuś nie ma chyba jeszcze 10 lat?
smoczyca3g pisze:Monostra pisze:Nie dość że nazwała Baleronem (choć biedaczek już coraz bardziej kananosa przypomina), to jeszcze chyba postarzyła
Oj, chyba jednak ma... Pamiętam jak spekulowałyśmy, że moja Misia mogłaby być jego córką... a lala ma już rocznikowo 9 lat...
Monostra pisze:Nie dość że nazwała Baleronem (choć biedaczek już coraz bardziej kananosa przypomina), to jeszcze chyba postarzyła
alus1 pisze:smoczyca3g pisze:Monostra pisze:Nie dość że nazwała Baleronem (choć biedaczek już coraz bardziej kananosa przypomina), to jeszcze chyba postarzyła
Oj, chyba jednak ma... Pamiętam jak spekulowałyśmy, że moja Misia mogłaby być jego córką... a lala ma już rocznikowo 9 lat...
matko to wszystkie koty z Włoszczowej sa jego dziećmi? bo mój Neronek tez jest o to podejrzewany szczególnie z uwagi na charakter
alus1 pisze:matko to wszystkie koty z Włoszczowej sa jego dziećmi?
Monostra pisze:Sznycuś nie ma chyba jeszcze 10 lat?
JoasiaS pisze:Monostra pisze:Sznycuś nie ma chyba jeszcze 10 lat?
A licho wie ile on naprawdę ma lat. Jak się do nas przybłąkał weci oceniali jego wiek na ok. 5 lat. U mnie jest już 4 lata. No to w sumie będzie koło dychy![]()
Co do jego potomstwa - Sznyc przyznaje się do tylko trójki i niech tak zostanie![]()
A na koniec informacja, że jutro tyż mnie nie będzie![]()
Do zobaczenia w piątek. Chyba że sobie zrobię wagary jak Amyszka, to wtedy do poniedziałku
.
JoasiaS pisze:
Do zobaczenia w piątek. Chyba że sobie zrobię wagary jak Amyszka, to wtedy do poniedziałku
.
JoasiaS pisze:Co do jego potomstwa - Sznyc przyznaje się do tylko trójki i niech tak zostanie![]()
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:Co do jego potomstwa - Sznyc przyznaje się do tylko trójki i niech tak zostanie![]()
Nie dajcie się Joasiu i Sznycku. Dziewczyny chcą pewnie od was alimenty wyłudzić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, maeria89 i 938 gości