KATOWICE (Brynów) - KOBIERNICE, ew. Oświęcim lub Tychy.
WAŻNE I PILNE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
irysek_wroc pisze:a ja podbijam moj post:
PLUJCIE DALEJ JADEM !!!
Liwia_ pisze:Podobno tak, chyba dobrze byloby go sprawdzic, gdyby Malinka tam trafila.
Nie wiem, dlaczego domek nie chce wysterylizowac kotki sam, na wlasny koszt, a zrobi to tylko na talon
Jana pisze:SZUKAMY TRANSPORTU DLA NIEWIELKIEJ SUNI
WAŻNE I PILNE![]()
Jana pisze:Jana pisze:SZUKAMY TRANSPORTU DLA NIEWIELKIEJ SUNI
WAŻNE I PILNE![]()
Kaprys2004 pisze:Katowice - Kobiernice - 57 km
Katowice - Tychy/Oświęcim - ok. 35 km
Kochani, to jest do wykonania w dwie godziny.. Kto pomoże suńce?
casica pisze:Liwia_ pisze:Podobno tak, chyba dobrze byloby go sprawdzic, gdyby Malinka tam trafila.
Nie wiem, dlaczego domek nie chce wysterylizowac kotki sam, na wlasny koszt, a zrobi to tylko na talon
Stanowczo sprawdzić i to dobrze. Skoro ktos nie chce sterylizować swojej kotki, wyłącznie na talon, to co będzie jeśli kotka zachoruje? Nie będzie leczona?
Taki domek jakoś nie budzo ani mojego entuzjazmu, ani zaufania.
Etka pisze:casica pisze:Liwia_ pisze:Podobno tak, chyba dobrze byloby go sprawdzic, gdyby Malinka tam trafila.
Stanowczo sprawdzić i to dobrze. Skoro ktos nie chce sterylizować swojej kotki, wyłącznie na talon, to co będzie jeśli kotka zachoruje? Nie będzie leczona?
Taki domek jakoś nie budzo ani mojego entuzjazmu, ani zaufania.
nie rozumiem co Wy piszecie.
Sterylizacja miesiecznego kociaka???
chyba jakies zarty.
Tym razem ja poprosze o czytanie ze zrozumieniem bo co jak co ale Irysek tego nie napisala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, fruzelina, Google [Bot] i 791 gości