Sugar - nowe zdjecia.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 24, 2004 10:17

Macda pisze:A mi szarutka Mysza brązowieje :crying:

Moja znajoma brała srebrzystą kotkę, a po kilku miesiącach Kizia zbrązowiała. I tak co pół roku. Zmienie jej się ubariwenie na lato i na zimę. Raz jest szaro-srebrzysta, a raz brązowa. Może Mysza też tak ma? :roll:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Sob sty 24, 2004 11:37

Nie wiem jak nasza Skierka to robi - ale ona potrafi niemal z dnia na dzien zmieniac odcienie siersci - jednego dnia jest bardziej szara a centki sa w kolorze takim brunatnym - a nastepnego jej brzuch i boki sa zywo rude.

A najdziwniejszymi kotami w kwestii wybarwiania byly dwa znalezione przez nia - kociaki mojej sasiadki. Jako maluchy - zupelnie biale. Potem zaczely sie wybarwiac na pyszczkach i lapkach oraz ogonkach. W wieku 5-6 miesiecy byly absolutnie, calkowicie i smoliscie czarne :)

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Sob sty 24, 2004 11:57

A powiedzcie mi... Ferdek ma brzydka blizne na pleckach (wiem, nie pierwszy raz o tym pisze :roll: ) i nie cala zarosla futrem :( Co gorzej, naookolo futerko sie wybarwilo :? Czy to zejdzie? Czy jest szansa ze blizenka zarosnie i siersc znow bedzie w tym miejscu biala?
Moje plany wystawowe chyba pojda w cholere :evil:
A w ogole, Vitez - sliczna panienka :oops: :wink:

Agi

Od: Pt maja 17, 2002 19:19

Post » Sob sty 24, 2004 12:04

Niestety, niektore blizny moga pozostac nieowlosione - nasza Malutka ma np. taka wielkosci ok. 20 groszy. zupelnie pozbawiona siersci. Rana byla znacznie wieksza, ale ten kawalek sierscia juz nie porosl... I nie porosnie.
Ale blizna bliznie nierowna :)

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Sob sty 24, 2004 12:07

Wyglada na to, ze to tez juz nie zarosnie, mijaja 2 miesiace :?
Cholera :evil:
Weci.... :evil: :evil: :evil:

Agi

Od: Pt maja 17, 2002 19:19

[poprzednia]