hmmmm, kompletnie nie rozumiem dlaczego chcąc pomagać kotom mam ZNOSIĆ, za przeproszeniem, takiego iryska ? Ja nie chcę !
Wnioskuję o bana lub kompletne ignorowanie jej postów !
BTW też dostałam pw od w/w.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dziewczyny w lecznicy są coraz milsze: Tasza wspina się po człowieku i siada na ramieniu jak papuga) Zapomniałam napisać, że ma troszkę ruszoną watrobę, tak wyszło z krwi. Niestety obie wciąż mają katar.
Kaska pisze:irysek_wroc otrzymala ostrzezenie
kasiain pisze:Witam
czy sunia z katowic ma już dt??? Gdzieś doczytałam, że potrzebuje go tylko na tydzień? na krótki okres mogę ją zabrać. Mieszkam w Kobiernicach 20 km za Bielskiem a 60 przed Krakowem.
pozdrawiam
Kasia
kasiain pisze:Witam
czy sunia z katowic ma już dt??? Gdzieś doczytałam, że potrzebuje go tylko na tydzień? na krótki okres mogę ją zabrać. Mieszkam w Kobiernicach 20 km za Bielskiem a 60 przed Krakowem.
pozdrawiam
Kasia
majcuch pisze:dajcie już spokój. Irysek podjęła próbę złagodzenia sytuacji, nie ma co tego ciągnąć. Wycofała również swoje roszczenia, przynajmniej częściowo. Rozumiem zastrzeżenia jakie do niej mają forumowicze, ale mam wrażenie że takie dalsze podsycanie konfliktu jest niepotrzebne. Skupmy się na tym, co ważne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, kangaroocomp, Szymkowa i 843 gości