Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 25, 2009 0:20

Ania -h i faktycznie może nie komentuj - tak jak obiecałaś.
Nie prowokujcie się już wzajemnie.
To co napisała o sobie i zwierzętach Irysek nie mija się z prawdą.

W kwestii kuwety i Halki...
Może na podarty papier toaletowy... Moje dwa tak wolały...
Miękki był.

Czekam na zdjęcia. Potem obrobię swój inwentarz i idę spać...

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Śro mar 25, 2009 0:21

Kupek wklejac nie musisz 8) Ale na zdjecia kotow wszyscy zawsze chetnie patrza.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro mar 25, 2009 0:25

Dostałam właśnie PW od irysek. Ponieważ uważam tę wiadomość za kuriozum- wklejam zasadniczą część adresowanej do mnie tejże prywatnej wiadomości na wątek i proszę Moderatora o stosowne konsekwencje w stosunku do irysek_wroc - bo nie życzę sobie na tym forum takiej formy komunikacji.

Cytuję:"a skad wiesz jak koty maja u mnie? gowno wiesz a sie wymadrzasz.
jestes na tyle durna, ze nie rozrozniasz slowa zwrot kosztow, a zarobek!
zwrot kosztow to zwrocenie poniesionych kosztow, a zarobek by byl jakbym zadala np 15zl za dobe od kota.
twoj mozg jest na tyle rozwiniety, zeby to zrozumiec?"

Z szacunkiem
M.

m_orsetti

Od: Czw cze 01, 2006 12:51

Post » Śro mar 25, 2009 0:30

A ja mam wobec tego pytanie - uświadomcie mi proszę czy na Forum Miau jest przyjętym zwyczajem cytowanie PW ?
Czy nie wystarczy takiego PW zgłosić do Moderatora i nie robić kolejnych sensacji ?

Nie rozumiem.

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Śro mar 25, 2009 0:31

Rozumiem, że ta agresja spowodowana jest błogosławionym stanem w jakim znajduje się Irysek.... dobrze, że ten stan trwa tylko 9 miesięcy... gorzej jak agresja zostaje na całe życie... :twisted:

Iryyysek... WYLUZUJ kobieto :D szkoda nerwów a koty (i facet) na mizianie czekają :D
Obrazek

Evvcik

Od: Nie gru 14, 2008 21:23

Post » Śro mar 25, 2009 0:39

morsetti nie jatrz! pw wyslalam ci chwile po tym jak napisalas swoje madrosci na watku, wiec nauczy sie korzystac z zegarka i nie pisze, ze przed chwila. bo przed chwila to mi komp zresetowal...
juz wklejam te zdjecia, ale komp mi padl i musialam malinke nakarmic.
a cytowanie pw na miau to widac standart! :twisted:
Ostatnio edytowano Śro mar 25, 2009 0:40 przez irysek_wroc, łącznie edytowano 1 raz

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Śro mar 25, 2009 0:39

Nie, nie jest przyjęte, choć rozumiem, że komuś wreszcie mogło się "ulać".
m_orsetti, proszę, edytuj swój post, a sprawę zgłoś moderatorowi.
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro mar 25, 2009 0:43

Nie to nie może być tylko i wyłącznie stan ciążowy, to podejście to tzw. problemu. Wybacz mi przyjacielu koni. Jesteś cudownym pacyfistycznym człowiekiem i dobrze, że jesteś :), bardzo sznują Twoją postawę . Myslę, że tego typu pw, powinno byc znane forumowiczom, ze względu na specyficzną, niepokojąca treść. Przykro mi.... bardzo, taka piękna akcja...
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Śro mar 25, 2009 0:46

irysek_wroc pisze:a cytowanie pw na miau to widac standart! :twisted:
Jestem na miau "nieco" dłużej i na tysiące postów widziałam zaledwie kilka takich przypadków, więc raczej trudno mówić o takim standardzie.

Natomiast zauważalnym standardem jest pomoc kotom i sobie nawzajem, choć trafiają się czarne owce :P
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro mar 25, 2009 0:47

Obrazek
Obrazek
Obrazek
na tym zdjeciu bynajmniej nie ciagne Malinki za nóżkę (bo co poniektorzy moga byc chetni do takich oskarzen) lekko ja trzymam laskocze i sie z nia bawie...

irysek_wroc

Post » Śro mar 25, 2009 0:52

Przepraszam wszystkich, których razi przytoczenie PW irysek skierowanej do mnie. Nie znam tej Pani- nie rozumiem dlaczego uznała, że ma prawo do prywatnych "uprzejmości" pod moim adresem.

Dlatego opublikowałam zasadniczą część korespondencji- zrobiłam to świadomie- bo wiem, że irysek wysyła takie PW nie tylko do mnie. Ponieważ takie listy to NARUSZENIE PRAWA- uznałam, że pokażę fragment skierowanego do mnie.

Post zedytuję po interwencji moda. Mam nadzieję, że nastąpi szybko.

Proszę Fundację o odebranie kotów od irysek. Mam poważne obawy, że trafiły w ręce osoby, która nie może być traktowana z pełnym zaufaniem.

M.

m_orsetti

Od: Czw cze 01, 2006 12:51

Post » Śro mar 25, 2009 0:54

nie wiem czy zdjecia sie nie powtarzaja, ale nie wklejam ich po kolei, poza tym codziennie wysylam po kilka do nowego domu, bo nie moge bez niej zyc. dzis zrobilam jej tylko dwa zdjecia. jutro planuje uwiecznic jak ciamka pipetke, bo jest wtedy slodka jak cukierek.
[img] http://img18.imageshack.us/img18/8405/p3220532.jpg img]
[img] http://img10.imageshack.us/img10/8097/p3220528.jpg img]
[img] http://img26.imageshack.us/img26/2273/p3220530.jpg img]

irysek_wroc

Post » Śro mar 25, 2009 1:00

zedytuje i tym samym wprowadze w zycie powiedzenie "ustap glupszemu".
Ostatnio edytowano Śro mar 25, 2009 1:14 przez irysek_wroc, łącznie edytowano 1 raz

irysek_wroc

Post » Śro mar 25, 2009 1:02

zapomnialam przez ta przemila pania dopisac, ze dzis Malinka pierwszy raz jadla nowe mleko. balam sie czy jej posmakuje, ale chyba nie zauwazyla roznicy, bo nadal je jak smok, przez co figluje za troje.

irysek_wroc

Post » Śro mar 25, 2009 8:04

Witam. Jestem nową osobą na Miau. Na pewno nie mam tak wielkiego doświadczenia jak większość z Was tutaj, czego bardzo żałuję. Nie mam też w zwyczaju pisać, jak nie mogę napisać nic co wiązałoby się z moją czynną pomocą kotom! anie jestem zwolenniczką "hopania". Więc zwykle obserwuję i pomagam ...neutralnie.

Na obecną chwilę dużo nie mogę:( Ale jesli to coś da mogę przekazać 4 żwirki zbrylające i kilka puszek Animondy. Jeśli taka malutka pomoc może się przydać - uprzejmie proszę o PW. Mieszkam pod Warszawą.
Ostatnio edytowano Śro mar 25, 2009 11:11 przez OlkoLolka, łącznie edytowano 2 razy
Każde zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte...

Obrazek

OlkoLolka

Od: Pon sie 18, 2008 14:36

[poprzednia][następna]