Femka pisze:Niniejszym wycofuję się ze swojej ryzykownej tezy.Wielbłądzio pisze:Czyżbyś tym samym domagała się mojego marmurka w celu zweryfikowania powyższych pomówień?
I podziwiam Twoją determinację pozbycia się marmurka
Femka.tak szybko?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Niniejszym wycofuję się ze swojej ryzykownej tezy.Wielbłądzio pisze:Czyżbyś tym samym domagała się mojego marmurka w celu zweryfikowania powyższych pomówień?
I podziwiam Twoją determinację pozbycia się marmurka
alus1 pisze:ha wprowadzić? a gdzie niby? na balkon czy a dywan z kotkamiprzecież kanapy nie ma
Femka pisze:I podziwiam Twoją determinację pozbycia się marmurka
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:ha wprowadzić? a gdzie niby? na balkon czy a dywan z kotkamiprzecież kanapy nie ma
łóżeczko własne Ci odstąpięz dwiema wiecznie liniejącymi przytulastymi namolnymi kocicami - temu niestety nie jestem w stanie zaradzić
, to ja będę spała z nimi na dywanie...
bo inni też są zdeterminowaniWielbłądzio pisze:A co to za determinacja, skoro się z tym cholerstwem już prawie cztery i pół roku męczę, a ciągle nie upłynniłam![]()
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:ha wprowadzić? a gdzie niby? na balkon czy a dywan z kotkamiprzecież kanapy nie ma
łóżeczko własne Ci odstąpięz dwiema wiecznie liniejącymi przytulastymi namolnymi kocicami - temu niestety nie jestem w stanie zaradzić
, to ja będę spała z nimi na dywanie...
nie no tego nie mogę zrobić Twojemu kościstemu tyłkowi bo już nie tylko głowa będzie Ci doskwierać![]()
Wielbłądzio pisze:nigdy niestety taki nie był i pewnie nigdy nie będzie![]()
no chyba, że już zawsze będzie mnie tak paskudnie mdliło jak dziś![]()
alus1 pisze:a może jednak potomstwo![]()
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:a może jednak potomstwo![]()
Może jednakAle pod warunkiem, że przez zapylenie, zapatrzenie albo ewentualnie przedawnienie
Innych możliwości brak
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:a może jednak potomstwo![]()
Może jednakAle pod warunkiem, że przez zapylenie, zapatrzenie albo ewentualnie przedawnienie
Innych możliwości brak
jak to szło w seksmisji? partenogeneza?
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:a może jednak potomstwo![]()
Innych możliwości brak
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:a może jednak potomstwo![]()
Innych możliwości brak
a jak to się robi?
![]()
bo nijak nie mogę sobie tego zwizualizować (może to i dobrze)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości